Thursday, April 4, 2019

υπολογισμος αυξησης μισθου

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html
φυλλο περμανιτη
Τι πραγματικά συμβαίνει με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Συνεχίζεται η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στα ελληνο-τουρκικά σύνορα στον Έβρο και κρατούνται στην Ανδριανούπολη.


Σήμερα το δικαστήριο εξέτασε και απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσαν, μέσω των δικηγόρων τους, οι δύο αξιωματικοί ενώ σήμερα επικράτησε ένα αλαλούμ σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει στο CNN Greece πηγή που έχει άριστη γνώση της κατάστασης, το κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη συνταχθεί. Σύμφωνα με την επίσημη διαδικασία της τουρκικής δικαιοσύνης το κατηγορητήριο (Iddianame όπως λέγεται στα τουρκικά) συντάσσεται από τον Εισαγγελέα και ακολούθως δίνεται στη δημοσιότητα.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

Το ανησυχητικό στην υπόθεση είναι ότι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον ακριβή χρόνο έκδοσης του κατηγορητηρίου. «Υπάρχουν κρατούμενοι που περιμένουν δυο και τρία χρόνια για κατηγορητήριο», λέει στο CNN Greece η ίδια πηγή.


υπολογισμος αυξησης μισθου

Πράγματι, η νομοθεσία της Τουρκίας επιτρέπει να εκδοθεί το κατηγορητήριο σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως σε άλλες περιπτώσεις αυτό έχει εκδοθεί εντός λίγων ημερών. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα πότε θα γίνει αυτό για την περίπτωση των δύο στρατιωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



υπολογισμος αυξησης μισθου
ψαρεμα στο αγιασμα

No comments:

Post a Comment