Sunday, March 31, 2019

εξαδακτυλος βασιλιας κωνσταντινος

εξαδακτυλος βασιλιας κωνσταντινος
εξαδακτυλος βασιλιας κωνσταντινος

Ο ίδιος εστίασε στην «ουσιαστική εξυγίανση» του ισολογισμού και στη μείωση των «κόκκινων» δανείων, αλλά και στην ανάγκη ανάπτυξης των εργασιών μέσα από την εξωστρέφεια.


«Η πρώτη μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι η εξυγίανση του ισολογισμού, όπου απαιτείται σημαντική μείωση των δανείων σε καθυστέρηση, λαμβάνοντας υπόψη ότι σταδιακά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πιο αποτελεσματικές δράσεις. Η δεύτερη μεγάλη μας πρόκληση είναι η ανάπτυξη των εργασιών. Πρέπει να επιδιώξουμε με μεγαλύτερη έμφαση τη δημιουργία αξίας για τους Πελάτες, αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Για να επιτύχουμε στους στόχους μας, θεωρώ απαραίτητο να είμαστε εξωστρεφείς σε ό, τι κάνουμε και να δουλεύουμε ως ομάδα», τόνισε σχετικά ο κ. Ψάλτης.


Ο ίδιος έδωσε έμφαση και στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο δουλεέυει σήμερα ο όμιλος. «Θα επιδιώξουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, με βελτιωμένες υποδομές, αναβαθμισμένη εταιρική διακυβέρνηση και βέλτιστη διαχείριση των εσωτερικών διαδικασιών», σημείωσε σχετικά και προσέθεσε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρξει ευθυγράμμιση σε ό, τι αφορά στους στόχους και τη στρατηγική σε όλα τα επίπεδα του Ομίλου.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

κατασκευη μπουζουκιου

κεπ συκεων ρηγα φεραιου

«Η κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων σε ένα περιβάλλον δημιουργικής εξέλιξης και αξιοκρατίας είναι βασικός μοχλός για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε με έμφαση ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank.



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

ζελε για κατασκευη κεριων

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με βάση την ώρα Ελλάδας έχει ως εξής:


τρενο καλαματα

Τετάρτη 17/10


ζελε για κατασκευη κεριων


  • 19:00 Αφίξεις ηγετών

  • 20:00 Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το Brexit και δείπνο.


Πέμπτη 18/10



  • 09:30 Αφίξεις ηγετών

  • 10:30 Ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

  • 11:00 Συνεδρίαση εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

  • 14:00 Γεύμα εργασίας της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης

  • 16:30 Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου



Το πρόγραμμα της Ευρωασιατικής Συνόδου Κορυφής, με βάση την ώρα Ελλάδας, έχει ως εξής:


Πέμπτη 18/10



  • 18:00 Άφιξη αρχηγών αντιπροσωπειών εκτός Ε. Ε

  • 20:00 Επίσημη υποδοχή αρχηγών αντιπροσωπιών εκτός ΕΕ από τους προέδρους Τουσκ και Γιούνκερ

  • 20:25 Εναρκτήρια τελετή. Συνεδρίαση με ενδιαφερόμενους φορείς

  • 22:00 Επίσημο δείπνο


Παρασκευή 19/10



  • 09:30 Άφιξη αρχηγών αντιπροσωπειών

  • 10:15 Πρώτη συνεδρίαση Ολομέλειας

  • 11:45 Δεύτερη συνεδρίαση Ολομέλειας

  • 13:15 Ομαδική φωτογραφία

  • 13:30 Συνεδρίαση σε περιορισμένη σύνθεση

  • 16:00 Τελετή λήξης

  • 16:30 Συνέντευξη τύπου



ζελε για κατασκευη κεριων
ευκολες συνταγες για σοκολατενια γλυκα

προστατευτικο κρεβατιου παιδικο

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
ηλεκτρονικο μερισμα 2015
προστατευτικο κρεβατιου παιδικο

«Το προσφυγικό-μεταναστευτικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σε όλη την Ευρώπη κι αυτό όχι γιατί υπάρχει κάποια νέα προσφυγική κρίση. Δεν υπάρχουν αυξημένες ροές, σε επίπεδο Ευρώπης, θα σημείωνα ότι το αντίθετο υπάρχει. Με βάση τα στοιχεία από το 2015-2018 έχουμε μία μείωση των ροών κατά 96%», σημείωσε ο υπουργός.


Ο υπουργός αναφερόμενος στα ξενοφοβικά κινήματα που έχουν αναδυθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση το τελευταίο διάστημα υπογράμμισε:



Ξενοφοβικά κινήματα κι η ακροδεξιά επενδύουν σε μία αντιμεταναστευτική-αντιπροσφυγική ατζέντα. Αυτή η ατζέντα σε εκλογικές μάχες που έγιναν στην Ευρώπη κέρδισε πόντους, κέρδισε ποσοστά και προσπαθεί με βάση αυτό να επιβάλλει συνολικά μία ξενοφοβική τάση-ατζέντα, κυρίως μία αυταρχική κι ολιγαρχική ατζέντα, μία ατζέντα περιορισμού των κοινωνικών κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δραστικής περικοπής των κοινωνικών κατακτήσεων. Η ξενοφοβική ατζέντα πηγαίνει χέρι-χέρι με απόπειρες αύξησης ωραρίου εργασίας, με την αύξηση της παρέμβασης στην κοινωνική ζωή των δυνάμεων καταστολής, με τη λογική του ενός και μοναδικού πολιτιστικού προτύπου και προσανατολισμού. Στην ουσία αυτό που παλαιότερα το ονομάζαμε Ευρώπη-Φρούριο σήμερα το ονομάζουν προστασία των συνόρων. Αλλά και μέσα στα σύνορα, στη ζώνη Σένγκεν της Ευρώπης, επιχειρείται να επιβληθεί ένας και μοναδικός τρόπος κοινωνικής κι οικονομικής ζωής, ένα πρότυπο δήθεν επιτυχημένο.



Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στις δυσκολίες των κοινωνικών στρωμάτων βρίσκουν εχθρούς. Ο εχθρός που προβάλλεται από τις ελίτ είναι ο πρόσφυγας κι ο μετανάστης. Όποτε τον χρειαζόμαστε γιατί είναι φθηνό εργατικό δυναμικό και συμβάλλει στα αναπτυξιακά προγράμματα τότε τον προσκαλούμε, όποτε υπάρχει κοινωνική διαμαρτυρία γίνεται ο δακτυλοδεικτούμενος κι ο ισχυρός. Υπάρχουν πολιτικά κόμματα και δυνάμεις που δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις ούτε ξενοφοβικές ούτε ρατσιστικές, μπορείς να τις χαρακτηρίσει συντηρητικές. Κοιτώντας τα εκλογικά αποτελέσματα βγάζουν ένα συμπέρασμα, ότι αν υιοθετήσουν αυτή την ατζέντα τότε κατ' ελάχιστο θα συγκρατήσουν ποσοστά ή θα κερδίσουν».


οδυσσεια το εργο

Επιπλέον τόνισε: «Όταν έχεις μία αντίθεση πολιτική, αξιών, τρόπου ζωής, το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να υιοθετήσεις την ατζέντα της άλλης πλευράς. Αντίθετα πρέπει να επιμείνεις, στον δικό σου τρόπο, στην δική σου ατζέντα και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, το οποίο συντίθεται στις κοινές αξίες, δημοκρατία για παράδειγμα, στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους. Πρέπει να υπερασπιστούμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο, το οποίο βασίζεται στην «αφοβία» να μην ενσωματώνει τον κοινωνικό φόβο. Σε αυτή τη μάχη θα νικήσουμε».


Όσον αφορά τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Βίτσας σημείωσε: «Το προσφυγικό πρέπει να αντιμετωπιστεί σε όλες τις διαστάσεις του και τότε θα έχουμε ένα επιτυχές και σταθερό αποτέλεσμα. Πρώτη διάσταση η εξωτερική διάσταση. Τι κάνουμε σε όλες αυτές τις περιοχές του κόσμου όπου προκαλούνται προσφυγικές ή μεταναστευτικές ροές. Τι κάνει η ΕΕ για να προχωρήσουν οι ειρηνευτικές διαδικασίες στη Μ. Ανατολή. Δεύτερη διάσταση η διαχείριση των συνόρων. Διαχείριση των συνόρων σημαίνει ότι με βάση τη Συνθήκη της Γενεύης και τους διεθνείς κανόνες πρέπει να εξετάζεται κάθε αίτημα ασύλου και να ολοκληρώνεται είτε με το ότι χρήζει διεθνούς προστασίας είτε όχι. Τρίτο σημείο, η εσωτερική διάσταση της ΕΕ, με βάση το δίκαιο σύστημα επιμερισμού της ευθύνης και της ανακατανομής του βάρους και συγχρόνως αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών με βάση τις ανάγκες και τα δικαιώματά των ανθρώπων. Συζητώντας αυτές τις τρεις διαστάσεις στόχος είναι να φτιάξουμε ένα ενιαίο σύστημα ασύλου σε όλη την Ευρώπη, μία διαδικασία ανακατανομής με βάση ένα νέο Δουβλίνο, και με αυτόν τον τρόπο να ορίσουμε πράγματα όπως τι είναι κρίση και τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις χώρες υποδοχής, αλλά και με τις χώρες προορισμού».


Επιπροσθέτως, ο κ. Βίτσας τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανθρώπινη διακίνηση καθώς όπως είπε πρέπει «να θεωρείται μείζον ζήτημα και σε αυτή τη βάση να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων πληροφοριών και καταστολής». «Κεντρικό ζήτημα για εμάς είναι η διαμόρφωση ενός νέου κοινού συστήματος. Στόχος είναι στα τέλη του 2018 να φτάσουμε σε κοινή συμφωνία», συμπλήρωσε.



προστατευτικο κρεβατιου παιδικο
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

emerson on education

emerson on education

«Δεν πρόκειται να αντιγράψω τις κακές συνήθειες άλλων Αρχηγών Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι οποίοι για να εκλεγούν έταζαν τα πάντα στους πάντες, για να βρεθούν αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα των δικών τους προεκλογικών δεσμεύσεων, όταν πια έφτασαν στην εξουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.


«Η Ελλάδα σήμερα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα. Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτήν την παρακμή και έχω μια εθνική ευθύνη από τη θέση μου, να βάλω ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Και το τέλος αυτό προϋποθέτει πολιτική αλλαγή στη χώρα» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ δηλώνοντας πως αισθάνεται απολύτως δικαιωμένος που ζήτησε εκλογές.


youtube παρα πεντε επεισοδιο 10

emerson on education

Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε ως προυπόθεση εξόδου της χώρας από την κρίση τη μείωση της φορολογίας δηλώνοντας πως θα δώσει τέλος στην υπερφορολόγηση ενώ δεσμεύετηκε πως η ΝΔ θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ 30% εντός δύο ετών.


«Το λάθος το οποίο έκανε ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Θα δεσμευτώ, όμως, ότι ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να μειωθεί και πρέπει να μειωθεί 30% εντός των πρώτων δύο ετών» δήλωσε ενώ δεσμεύτηκε και πως δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις αλλά θα υπάρξει μείωση στο δημόσιο μέσα από μια αναλογία αποχωρήσεων και νέων προσλήψεων.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

Αναφερόμενος, στις διαδικασίες αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ο Πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως θα καταργήσει το Νόμο Παππά υπογραμμίζοντας πως οι αρμοδιότητες θα επιστρέψουν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έδωσε η ίδια 455 εκατομμύρια ευρώ ως πανωπροίκι στους εργολάβους για να συνεχίσουν τα έργα των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Οπως αποκάλυψε ο κ. Μητσοτάκης έχει στείλει μια επιστολή σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου ζητά να προσκληθούν και οι 4 υπερθεματιστές και ο κ. Παππάς ως αρμόδιος Υπουργός και να τεκμηριώσουν οι υπερθεματιστές την προέλευση των χρημάτων.» Είναι πολλά τα λεφτά πράγματι και θα πρέπει να αποδείξουν ότι τα έχουν από νόμιμους πόρους, όπως ορίζει ο νόμος... Μιλάμε για μια σταδιακή υποβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας μας και μια απαράδεκτη ροπή στον αυταρχισμό, στα κανάλια, στις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, στο κομματικό κράτος που χτίζεται» είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο δημόσιο χρέος τονίζοντας πως η χώρα μπορεί να διεκδικήσει από την Ευρώπη κάτι καλύτερο και στο χρέος και στο πρωτογενές πλεόνασμα ζητώντας να υπάρξει μείωση των στόχων του τωρινού πλεονάσματος. Οσον αφορά μάλιστα το έλλειμα του 2009 ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ο κύριος υπεύθυνος για την περιπέτεια αυτή ήταν και παραμένει ο Γιώργος Παπανδρέου.



τι περιμενω αγορι η κοριτσι
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

συναισθηματα στιχοι ταυτισμενος λαθος

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
ψυγειακι με φωτοβολταικο
συναισθηματα στιχοι ταυτισμενος λαθος
Επίσκεψη στα Σκόπια για το Νίκο Κοτζιά

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/3) θα αναχωρήσει για τα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.


Στα Σκόπια ο κ. Κοτζιάς αναμένεται να έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία, την αντιπολίτευση και αλβανικά κόμματα των Σκοπίων, ώστε να συνεχιστούν οι συνομιλίες με σκοπό την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επίσης, στις 30 Μαρτίου θα υπάρξει νέα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων στη Βιέννη με τον μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.


βαστα μεγαλοπολης

συναισθηματα στιχοι ταυτισμενος λαθος

Σε ό, τι αφορά τις εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στο σχέδιο που έχει ήδη αποσταλεί στη γείτονα και είπε πως «πλέον αναμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους. Το σχέδιο έχει συνταχθεί με βάση τις πάγιες διαπραγματευτικές θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ήτοι σύνθετη ονομασία που θα ισχύει έναντι όλων και για όλες τις χρήσεις, πράγμα που συνεπάγεται και την ανάγκη για τροποποίηση του Συντάγματος στη γειτονική χώρα».



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

ειδησεισ σημερα ελλαδα και ολο το κοσμο

υλικα επιπλοποιιας λαρισα
ειδησεισ σημερα ελλαδα και ολο το κοσμο

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν 6 με 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νοτιά ενώ θα υπάρξει και πτώση της θερμοκρασίας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

δικηγορων αμοιβες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις που γρήγορα και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο τα 700-800 μέτρα). Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από τη νύχτα στα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Στερεά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά και ημιορεινά της Ηπείρου (ενδεικτικό υψόμετρο τα 700-800 μέτρα). Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νοτιά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.



ειδησεισ σημερα ελλαδα και ολο το κοσμο
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

βοτανο για την πνευμονια

ντισκ τζόκεϊ
βοτανο για την πνευμονια
βοτανο για την πνευμονια

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε ανοίξει στις αρχές Μαϊου, από το Υπουργείο Παιδείας, τον κύκλο επισκέψεών του στα Υπουργεία ενώ και τώρα, σε μια από τις πρώτες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της κυβέρνησης τίθενται επί τάπητος τα εκπαιδευτικά θέματα και πάλι.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ατζέντα της σημερινής συνεργασίας του πρωθυπουργού με τον Κ. Γαβρόγλου περιλαμβάνει τα εξής θέματα:


-Το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο, για το οποίο το αρμόδιο Υπουργείο δηλώνει καθ’ όλα έτοιμο. Οι εκπαιδευτικοί είναι στις θέσεις τους και τα βιβλία στα σχολεία, «περιμένοντας» τους μαθητές. Στο θέμα αυτό εντάσσεται και το ζήτημα που ανέκυψε από την κατάργηση του νόμου για τους σχολικούς διευθυντές τον περασμένο Απρίλιο (είχε κριθεί αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας). Από τη στιγμή εκείνη το Υπουργείο κινήθηκε ταχύτατα και με τρόπο αθόρυβο θα έλεγε κανείς, 7.500 διευθυντές (από 10.000 υποψηφίους) βρίσκονται στα σχολεία τους από την 1η Αυγούστου.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

-Ιδιαίτερο βάρος δίνει επίσης το Υπουργείο Παιδείας στην Β’ και Γ’ Λυκείου, τάξεις στις οποίες φιλοδοξεί να δώσει ουσιαστικό περιεχόμενο. Το θέμα αυτό σχετίζεται άμεσα με το ζήτημα των πανελλαδικών εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


-Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, που θα προκύψει από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, είναι, επίσης, ψηλά στην ατζέντα του αρμόδιου Υπουργείου και της κυβέρνησης συνολικώς.


-Το νομοσχέδιο για την εκκλησιαστική εκπαίδευση.


-Η υλοποίηση όσων προβλέπει ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για την Γ’Βάθμια Εκπαίδευση.




πρόνοια πάτρας
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

καλαμποκης χριστοφορος

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html
καλαμποκης χριστοφορος
καλαμποκης χριστοφορος

Τόση υπολογίζεται ότι είναι η συμβολή των Ελλήνων στις χώρες εγκατάστασής τους όσον αφορά στο ΑΕΠ, ενώ οι ίδιοι εργαζόμενοι ενισχύουν και τα έσοδα των χωρών αυτών κατά 9,1 δισ. ετησίως. Από αυτά τα 7,9 δισ. αφορούν σε φόρους εισοδήματος και εισφορές και το 1,2 δισ. ευρώ σε έσοδα από ΦΠΑ.


Στοιχεία ερευνών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας επαρκούν για να καταδειχθεί η αυξητική τάση της διαρροής εγκεφάλων (brain drain) και των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων που συνεπάγεται.


Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος εκτιμούσε ότι ο αριθμός των νέων ηλικίας 25-39 ετών που έφυγαν από την Ελλάδα την περίοδο 2008-2013 ανερχόταν σε περίπου 223.000. Οι 139.041 από αυτούς έφυγαν μετά το 2010, όταν η χώρα εισήλθε στην περιπέτεια των μνημονίων που στέρησε από τη χώρα πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας.


ρωσικα σε ελληνικα μεταφραση

Ερευνά της Endeavor Greece εκτιμούσε ότι η διαρροή ταλέντων αφορά σε 350.000-427.000 νέους ανθρώπους.


Έρευνα της KPMG με θέμα την αγορά εργασίας και τη μετανάστευση των Ελλήνων, κατέδειξε πως ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων που έφυγαν την περίοδο 2008-2016 ανέρχεται σε περίπου 450.000.



μαραθωνας αθηνα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

καθοδηγητησ ταινια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
καθοδηγητησ ταινια
καθοδηγητησ ταινια

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.


νικητης στο voice

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Σεπτεμβρίου 2018 θα καταβληθούν επίσης την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.


Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018, την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018. Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.




κομμωτηριο καλαμαρια

βιομηχανικη περιοχη της κεντρικης ευρωπης

πωληση παλαιων ραπτομηχανων
βιομηχανικη περιοχη της κεντρικης ευρωπης

«Δεν δέχομαι την ιδέα ότι υπάρχει από τη μία πλευρά μια γραφειοκρατική Κομισιόν και από την άλλη ο προϋπολογισμός του λαού. Ένας προϋπολογισμός που αυξάνει το χρέος, είναι ένας προϋπολογισμός που δεν είναι καλός για τους πολίτες», δήλωσε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο, στο περιθώριο των συναντήσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Μπαλί.


Η λαϊκιστική κυβέρνηση που κυβερνά στην Ιταλία, θέτοντας ως στόχο ένα δημόσιο έλλειμμα στο 2,4% του ΑΕΠ για τον επόμενο χρόνο, προκάλεσε στα τέλη Σεπτεμβρίου την έντονη ενόχληση των Βρυξελλών και αναταραχές στις χρηματοπιστωτικές αγορές.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

Αυτό το σχέδιο του προϋπολογισμού, που τροποποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και πρέπει να κατατεθεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, προβλέπει τώρα το έλλειμμα στο 2,1% το 2020 και στο 1,8% το 2021. Η προηγούμενη κεντροαριστερή κυβέρνηση προέβλεπε ότι θα διαμορφωθεί στο 0,8% το 2019.


βιομηχανικη περιοχη της κεντρικης ευρωπης

Το αρχικό προσχέδιο κρίθηκε ότι ήταν έξω από τους κανόνες της ευρωζώνης σύμφωνα με τον Μοσκοβισί, που χαρακτήρισε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας «εκρηκτικό». Στο 130% του ΑΕΠ, η Ιταλία έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό χρέους στην ευρωζώνη μετά την Ελλάδα.


Για τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, «πρόκειται για κανόνες σε αυτή την περίπτωση βασικούς: όταν μια χώρα χρεώνεται, φτωχαίνει, και ποιος πληρώνει τελικά το δημόσιο χρέος; Ο πολίτης».


«Ένας προϋπολογισμός όπου το (δημόσιο) έλλειμμα αυξάνεται στο 2,4%, όπου το διαρθρωτικό έλλειμμα επιδεινώνεται, είναι ένας προϋπολογισμός που κινδυνεύει να είναι σε σημαντική απόκλιση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα», δήλωσε ο Μοσκοβισί.


«Όταν ανήκει κανείς σε μια ένωση, και αποφασίζει να παραμείνει σε αυτή, τότε πρέπει να τηρεί τους κανόνες της», και «αυτό αφορά σίγουρα τις δεσμεύσεις της Ιταλίας (σε ό, τι αφορά) τη δημοσιονομική πειθαρχία», δήλωσε από την πλευρά της η Λαγκάρντ επίσης στο περιθώριο της ίδιας συνόδου.



σεβαλιε δαχτυλιδια ανδρικα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

καρτα ευρωπαικης ασφαλισης δικαιολογητικα

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
ευκολα σπιτικα κουλουρακια
καρτα ευρωπαικης ασφαλισης δικαιολογητικα

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση συναποφασίζει την ασφάλεια των πολιτών με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν, ενώ όπως είπε, στην κόντρα της με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση ηττάται κατά κράτος και το κόμμα επιβάλλει τη βούλησή του.


«Μετά την εισήγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση, για μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στο κράτος και τους καταληψίες δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να τον ξεπεράσει. Δήλωσε σήμερα ότι έχει καλέσει "συλλογικότητες των Εξαρχείων" να συζητήσουν για να υπάρξει ανεμπόδιστη και ελεύθερη έκφραση των ιδεών. Προφανώς και για να συναποφασίσουν για το παρόν και το μέλλον της ασφάλειας μια ολόκληρης περιοχής στην καρδιά της Αθήνας» δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.


«Έτσι, μετά την κομματική και ιδεολογική κάλυψη των αντιεξουσιαστών η κυβέρνηση περνά στο επόμενο στάδιο. Τη διαβούλευση, τη συναπόφαση και τη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν. Το επόμενο στάδιο είναι οι αντιεξουσιαστές, οι καταληψίες και οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην Αστυνομία» συνέχισε ο κ. Κουμουτσάκος.



καρτα ευρωπαικης ασφαλισης δικαιολογητικα
μπασκετ νεα οσφπ
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

νοσοκομειακό κρεβάτι

επιλογες λαικα 2013

Για μια κατάσταση «απόλυτα μη διαχειρίσιμη και ιδιαίτερα στο χώρο του hot spot όπου οι συνθήκες είναι επικίνδυνες» έκανε λόγο μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Σπύρος Γαληνός. Επισήμανε εξάλλου ότι «δεν μπορούν να επικαλούνται αποφάσεις της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας που δεν δίνει λύσεις στο πρόβλημα. Απαιτούνται λύσεις και πρέπει να δοθούν τώρα».


«Ζητάμε την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών και την υιοθέτηση πολιτικών τέτοιων που θα φέρουν μια βιώσιμη κατάσταση στα νησιά», παρατήρησε ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς. Ο χώρος του Κέντρου Υποδοχής της Χίου «επαρκεί για να κοιμηθούν 800 και όχι για 2.500. Για κανέναν όμως δεν υπάρχει χώρος για να φάνε ή να σταθούν και η πίεση καταλήγει στην τοπική κοινωνία», συμπλήρωσε.


Ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, έκανε λόγο για «εγκλωβισμένους πρόσφυγες και απελπισμένους πολίτες». Όπως περιέγραψε, στο ΚΥΤ Σάμου «βρίσκονται 3.170 άτομα σε ένα χώρο για 800 που ήταν προσωρινός. Εκεί βρίσκονται ασυνόδευτα παιδιά και ευάλωτες ομάδες που χρειάζονται άμεση προστασία». Ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε «όχι την αποσυμφόρηση των νησιών που είναι αυτονόητη, αλλά και ένα οδικό χάρτη διεξόδου από την κρίση».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

4311997


Πηγή: eurokinissi


Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισήμανε ότι «πλέον έχουμε φτάσει στα όριά μας και ζητάμε από τον πρωθυπουργό της χώρας να δει όπως πρέπει ότι τα νησιά δεν μπορούν να είναι ένα απέραντο hot spot ανθρώπων που ήρθαν εδώ και δεν θέλουν να παραμείνουν». Ο ίδιος έκανε λόγο για «αδυναμία των νησιών να λειτουργήσουν ως τουριστικοί προορισμοί» και ζήτησε τα χρήματα που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση «να δοθούν στις κοινωνίες των νησιών και να υπάρξουν οι ανάλογες αποζημιώσεις».


Έξω από το υπουργείο βρέθηκαν, επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.


Ο κ. Βαρβιτσιώτης ζήτησε «να προχωρήσει η κυβέρνηση στην υλοποίηση της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία χιλιάδες παράνομοι μετανάστες και όσοι δεν δικαιούνται άσυλο».



νοσοκομειακό κρεβάτι
νοσοκομειακό κρεβάτι
μπλουζες για τρεξιμο

ρολο κοτοπουλου στη γαστρα

γαλοπουλα ακης
αντιπροσωπειες αυτοκινητων ροδος
ρολο κοτοπουλου στη γαστρα

Προηγήθηκε συζήτηση για τα fake news και τις παραπλανητικές ειδήσεις.


Παρόντες ήταν και η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιώργος Φλωρίδης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ακόμη ότι «πρέπει να μην καλλιεργούμε νέες ψευδαισθήσεις.


Επανεκκίνηση και όχι αναπαλαίωση έχουμε ανάγκη. Όσους τους ενδιαφέρει μόνο η κατάρρευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν ένα μισό, μετέωρο βήμα. Θέλουμε να αλλάξουμε κυβέρνηση; Ή είναι ώρα να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα; Ο λαός δεν σώζεται, ο λαός σώζει! Μην φύγουμε από το καταστροφικό, για να πάμε στο δυσάρεστο. Και η απάντηση είναι μόνο δική σας! Πρέπει να διαδώσουμε το παραμύθι μας. Ένα παραμύθι - για πρώτη φορά - χωρίς ψέματα!».


Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «στη χώρα της ψεύτικης ταμπέλας, πρέπει αυτή τη φορά να δώσουμε τη μάχη του περιεχομένου, το ερώτημα λοιπόν ήταν λάθος. Δεν νικήσαμε - δεν ηττηθήκαμε. Το πραγματικό ερώτημα είναι θα ηττηθούμε ή θα νικήσουμε;» Επιτέθηκε στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για την αξιολόγηση λέγοντας ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης όλων των αξιολογήσεων, μέχρι σήμερα είναι η αποθέωση της απραξίας! «Ακόμα και η υπόσχεση «καταργούμε τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο» ήταν μια υπόσχεση βαρεμάρας. «Που να τρέχεις τώρα να αλλάξεις τη χώρα, άλλαξε ένα νόμο», είπε και πρόσθεσε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν αντίθετοι στις αποκρατικοποιήσεις, τις σαμποτάρανε. Διαπραγμάτευση για χρυσό βατόμουρο!


Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας συνέθετε την μελωδία της ανάπτυξης Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωνε μείωση των επενδύσεων 30%! Η μεσαία τάξη καταρρέει, οι φτωχοί πολλαπλασιάζονται. Για τον διάλογο συνεργασίας με τις υπόλοιπες δυνάμεις του ευρύτερου προοδευτικού χώρου ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι ξέρει να συζητά με ανοχή, ουσία και ακρίβεια. Έχουμε στο DNA μας την συνεργασία και τον διάλογο, επιζητούμε εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις με τα άλλα κόμματα.«Δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα. Έχουμε διαφορετικές θέσεις, διαφορετικές νοοτροπίες... αλλά την ίδια πατρίδα.



ρολο κοτοπουλου στη γαστρα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

harmony πυτζαμες

διαμονη πορο
αντελινα τελωνη εκπομπη

Ο έλεγχος του οδηγού από άνδρες της Τροχαίας Βόλου έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Λαρίσης και ενώ ο 45χρονος οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προφανώς λόγω μέθης, και είχε πέσει στην διαχωριστική νησίδα, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί, αλλά μόνο να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

Στον τροχονομικό έλεγχο και στο αλκοτέστ που τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου, βρέθηκαν πολλές παρατυπίες και παρανομίες, με κυριότερη την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του στην πρώτη μέτρηση 1,43 τοις χιλίοις και στη δεύτερη 1,29 τοις χιλίοις.


Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου και ακολούθως στο Αυτόφωρο, από όπου έλαβε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα, αλλά με απόφαση του Εισαγγελέα ετέθη υπό κράτηση διότι είχε απασχολήσει αρκετές φορές την Τροχαία με αδικήματα μέθης και πρόκλησης τροχαίων.


Η εισαγγελική απόφαση ελήφθη διότι ο 45χρονος οδηγός έχει προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη, του έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης διπλώματος οδήγησης για 5 χρόνια και έχουν εκδοθεί εις βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html


harmony πυτζαμες
harmony πυτζαμες

φυλακιο γεμιστης εβρου

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html
φυλακιο γεμιστης εβρου
φυλακιο γεμιστης εβρου

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) και ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, έγινε αναλυτική συζήτηση για το πώς διεξάγεται η διαμεσολάβηση, ποιος είναι ο ρόλος των συμβολαιογράφων και ποια είναι τα νέα δεδομένα μετά την ψήφιση του νόμου 4512/2018 για την μερική υποχρεωτικότητα.


ερωτησεις ραντεβου

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του εν λόγω συμβολαιογραφικού συλλόγου, Γεώργιος Ρούσκας, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ψήφιση του νέου νόμου για τη διαμεσολάβηση και τόνισε την στήριξη του Συλλόγου στον θεσμό που «μπορεί πραγματικά να διαφοροποιήσει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις και τις διαφορές μας».


ο καιρος σημερα ναυπλιο

Ο Αθανάσιος Δράγιος, μέλος του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου και διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, παρουσίασε το κοινοτικό νομοθετικό πλαίσιο και μίλησε για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμβολαιογράφων για τη διαμεσολάβηση στις διασυνοριακές διαφορές. Επίσης, ενημέρωσε για τις διατάξεις του νέου νόμου (4512/2018), για τις υπαγόμενες διαφορές, την εκτελεστότητα του πρακτικού διαμεσολάβησης καθώς και για τις διαφορές που υποχρεωτικά υπάγονται στη διαμεσολάβηση.


Εκ μέρους του ΟΠΕΜΕΦ, ο γενικός γραμματέας του Νικόλας Κανελλόπουλος, ο οποίος ήταν ο συντονιστής της συζήτησης, αναφέρθηκε στην προστιθέμενη αξία που μπορούν να δώσουν οι συμβολαιογράφοι στη διαμεσολάβηση και σε καλές πρακτικές άλλων χωρών με έμφαση στο παράδειγμα της Ιταλίας, ειδικά για την εφαρμογή της υποχρεωτικότητας.


Τέλος, η δικηγόρος, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια και εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών Νανά Παπαδογεωργάκη, ανέλυσε το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τη διαμεσολάβηση, ενώ έγινε συζήτηση επί των άρθρων που εισήχθησαν στο νόμο 4512/2018, όπως υποχρεωτικότητα, αρμοδιότητες κεντρικής επιτροπής διαμεσολάβησης, Κώδικας Δεοντολογίας, φορείς κατάρτισης, πρόγραμμα σπουδών, διαπίστευση - διαμεσολαβητών.


παπουτσι πεζοποριας

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
πιτσιρικος υποψηφιος
παπουτσι πεζοποριας
Κρήτη: «Βεντέτα» κτηνοτρόφων με εμπρησμούς, αρπαγές και ζωοκτονίες

«Θα έχουμε νεκρό», προειδοποιούν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον «πόλεμο» που μαίνεται ανεξέλεγκτος το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα σε κτηνοτρόφους σε διάφορες περιοχές στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.


Τα ονόματα των δραστών είναι κοινό μυστικό στις τοπικές κοινωνίες που παρακολουθούν με ανησυχία τα όσα εκτυλίσσονται με κλιμακούμενα επεισόδια που δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το διαταραγμένο κλίμα: ζωοκλοπές, ζωοκτονίες, εμπρησμοί και αρπαγές κτηνοτρόφων ως κινήσεις αντεκδίκησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ένα περιστατικό οδηγεί αναπόφευκτα στο επόμενο και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος διχόνοιας και μίσους με απρόβλεπτες συνέπειες.


παπουτσι πεζοποριας

Τον «κάλυψε» στην Αστυνομία και τον έκαναν «τουλούμι» στο ξύλο

Η αρπαγή των ζώων γνωστού κτηνοτρόφου της περιοχής οδήγησε στον εμπρησμό της μάντρας άλλου κτηνοτρόφου.

Τα ίχνη των κλεμμένων ζώων σταματούσαν έξω από την μάντρα του υπόπτου. Και η απάντηση ήρθε δια …πυρός προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.

Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε άλλο σοβαρό περιστατικό με αφορμή έναν τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας στο ποιμνιοστάσιο κτηνοτρόφου σε άλλο χωριό, κοντά στο Καστέλι. Ανάμεσα στα ζώα που κατείχε, αστυνομικοί εντόπισαν και δύο από τα κλεμμένα του προαναφερόμενου κτηνοτρόφου.

Ο ελεγχόμενος οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά ως από μηχανής Θεός εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης των κλεμμένων ζώων.

«Παρεξήγηση έγινε. Ο άνθρωπος δεν είναι κλέφτης, εγώ του είχα χαρίσει τα δύο πρόβατα» διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς. Και έτσι ο ελεγχόμενος κτηνοτρόφος αφέθηκε σαν κύριος αλλά δεν πήγε μακριά.

Όπως μετέφεραν στο Cretalive ντόπιοι, ο ιδιοκτήτης των κλεμμένων είχε τον λόγο του που τον «κάλυψε» στην Αστυνομία. Ήθελε να τον περιποιηθεί ο ίδιος δεόντως.

«Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο» λένε κάτοικοι που συμπληρώνουν ότι το μάθημα είχε και συνέχεια με τον νεαρό κτηνοτρόφο να κρατείται υπό συνθήκες ομηρείας για δύο μέρες σε πολύ γνωστή ορεινή κτηνοτροφική τοποθεσία….

Όταν αφέθηκε, φυσικά και δεν κατέφυγε στην Αστυνομία. Σε τέτοιες υποθέσεις η Αστυνομία μένει εκτός

Σε αυτό το ομιχλώδες τοπίο προστίθενται και δύο απανωτές ζωοκτονίες δεκάδων ζώων, σε Θραψανό και Αρκαλοχώρι αντίστοιχα.

Με διαφορά μίας ημέρας. Την Πέμπτη (29/3) αποκαλύφθηκε μία ακόμα ζωοκτονία 100 αιγοπροβάτων κτηνοτρόφου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος κτηνοτρόφος μέσα στο καλοκαίρι είχε πέσει και θύμα ζωοκλοπής. Οι δράστες του άρπαξαν 60 αιγοπρόβατα ενώ άλλα 120 έκλεψαν από στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Αυτή τη φορά ο παθών προσέφυγε στην Αστυνομία και κατονόμασε ως δράστες έναν 44χρονο συγχωριανό του με τον οποίο έχουν διαφορές αλλά και δύο αδέλφια, τα οποία προ δεκαπενθημέρου είχαν πέσει και αυτά θύματα ζωοκτονίας.

Ο 44χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος ενώ οι Αρχές αναζητούν και τα άλλα δύο πρόσωπα που φέρονται ως εμπλεκόμενα.

Άνθρωποι της περιοχής που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα υπογραμμίζουν ότι όλα ξεκίνησαν από κάποιες ζωοκλοπές, οι οποίες δεν καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία.

Τα πρόσωπα αυτών των υποθέσεων επέλεξαν να βρουν την άκρη με τον δικό τους τρόπο και αυτό οδήγησε σε ένα ντόμινο βίαιων ενεργειών που κλιμακώνεται ημέρα με την ημέρα.

Πέντε με έξι είναι τα ονόματα των εμπλεκομένων, όλοι κτηνοτρόφοι, οι περισσότεροι με ποινικό παρελθόν και για άλλα αδικήματα.

Πηγή: cretalive.gr



αυτονομια τησ εκπαιδευσησ
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

ακρωτηριο ταιναρο στιχοι

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

«Χαιρετίζουμε τη δυναμική παρέμβαση του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στον λόφο της Πνύκας στην Αθήνα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν αυτή που ξεκίνησε τη συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ.


ανυπότακτος εξωτερικού πρόστιμο

O κ. Σχοινάς υπενθύμισε ότι αυτό που ήθελε και πέτυχε η Επιτροπή ήταν η συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ να μη γίνει απλώς ένα θέμα επιτρόπων ή της «ευρωπαϊκής φούσκας», αλλά ένα θέμα ανοιχτό προς διάλογο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.



«Παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της ΕΕ και τις χαιρετίζουμε, γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να δούμε: Να εντατικοποιηθεί η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης» σημείωσε.


κατασκευη οπλισμενου σκυροδεματος



ακρωτηριο ταιναρο στιχοι
ακρωτηριο ταιναρο στιχοι
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

Saturday, March 30, 2019

sds osha

παυλος πετρουλακης ηλικια
Οι συμβολαιογράφοι στο πλευρό των δικαστικών επιμελητών

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, σε σημερινή ανακοίνωσή εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας, μετά το θλιβερό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», κατά το οποίο συνάδελφός τους βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο ωμή μορφή βίας, που δεν είναι άλλη από την απειλή κατά της ανθρώπινης ζωής.


Ακόμη, ο Σύλλογος αναφέρει ότι ο κλάδος τους «έχει αντιμετωπίσει κατά επανάληψη φαινόμενα βίας με τη μόνη αυθαίρετη καταδίκη ορισμένων ότι εκτελούμε τα νόμιμα καθήκοντά μας».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ως εκ τούτου, «οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και η άσκηση βίας κατά εκπροσώπων της Δικαιοσύνης και του νόμου δεν θα μπορούσαν να μην καταδικαστούν απερίφραστα από εμάς», υπογραμμίζουν οι συμβολαιογράφοι και προσθέτουν: «'Αλλωστε πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει ότι ορισμένοι επιθυμούν την κατάλυση της νομιμότητας προς ίδιον και μόνον όφελος».



sds osha
sds osha
υπολογισμος αδειας μητροτητας
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

διαφθειρει συνώνυμο

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html
ζαγορι αγωνας αποτελεσματα 2015
προγραμμα εμβολιασμων

«Εκεί που μας χρωστούσαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι», είπε ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για άρση της ασυλίας του και τον προκάλεσε λέγοντας πως «αν έχει τα κότσια να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών για να αρθεί η υπουργική μου, να πάω με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να τα πούμε φάτσα κάρτα από το βήμα της Βουλής αυτά που είπα εκεί μέσα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητώντας σαφώς και αποδεικνύοντας το γιατί δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου».


Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση και ήρθε μέσω του Twitter. Ενημέρωσε τον πολιτικό του «αντίπαλο» ότι θα του καταθέσει επίκαιρη ερώτηση.


διαφθειρει συνώνυμο

διαφθειρει συνώνυμο

Στη συνέντευξή του στο «North 98.0» ο αναπληρωτής υπουργός ήταν καταπέλτης καθώς μεταξύ άλλων επανέφερε τις καταγγελίες για την θητεία του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο λέγοντας:


«Δηλαδή εγώ καταγγέλλω με επίσημα στοιχεία ότι ο κ. Γεωργιάδης διόρισε συγκεκριμένα 23 άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ με ονόματα και διευθύνσεις τα οποία όλα έφυγαν λίγες ημέρες πριν φύγει αυτός από το υπουργείο, υπάρχουν έχουν κατατεθεί αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα, έχουν υπάρξει και άλλα στοιχεία, τα οποία έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις που έφτιαξε ο κ. Γεωργιάδης για την τιμολόγηση των φαρμάκων αυτά τα πράγματα έχουν πάει στους εισαγγελείς δηλαδή προσέξτε που έχουμε φτάσει, και είναι προφανές ότι θα αρνηθώ την ασυλία διότι θα πρέπει η Δικαιοσύνη να πάρει θέση σε αυτά που τα έχει πολύ καιρό στα χέρια της και μετά να αρθεί η δικιά μου ασυλία».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html


κρεβατοκαμαρες απο βουλγαρια

διεση κυθηρα
παραδοσιακο εργαστηρι χορου ηρακλειο
κρεβατοκαμαρες απο βουλγαρια

Η ίδια προσθέτει ότι «υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές», αλλά όπως σημειώνει, «ελπίζουμε να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις, λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή».


Όσον αφορά στις ζημιές που έχουν προκαλέσει οι φωτιές, η Αδαμαντία Τζανετέα αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «είναι ακόμα νωρίς για να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα» και συμπληρώνει: «Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι έχουν καεί δύο σπίτια στον Κότρωνα και στο Σκουτάρι, ενώ στον Κότρωνα η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών».


Επίσης, η αντιπεριφερειάρχης λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι υπάρχει μεγάλη καταστροφή στις ελαιοκαλλιέργειες και όπως προσθέτει, λόγω των πυρκαγιών, έφυγαν από τις περιοχές που απειλούνταν πολλοί παραθεριστές και επισκέπτες.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

MANH MESA


(EUROKINISSI/FLYNEWS.gr)



κρεβατοκαμαρες απο βουλγαρια

αδελφοτητα μαγων

γοργόνα ή πούλμαν
πονος και φαγουρα στα αυτια

Ο Ακάρ έθεσε ζήτημα «μη στρατικοποίησης των ελληνικών νησιών» και τόνισε: «Να μην υπάρξουν προκλήσεις και προβοκάτσιες. Απαιτούμε σεβασμό στις διεθνείς Συνθήκες».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Σημείωσε πως η Άγκυρα παρακολουθεί στενά το θέμα, λέγοντας ότι υπάρχουν Συνθήκες που ορίζουν καθεστώς αποστρατικοποίησης σε συγκεκριμένα ελληνικά νησιά.


Στο πλαίσιο των ίδιων δηλώσεων, ο Ακάρ ανακοίνωσε και το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου θα εγκατασταθεί στην Τουρκία το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400. Όπως είπε θα ξεκινήσει τον Οκτωβρίου του επόμενου έτους.


αδελφοτητα μαγων

Το θέμα των S-400 έχει προκαλέσει έντονους τριγμούς στις σχέσεις Ουάσινγκτον – Άγκυρας, όμως η Τουρκία δεν υπαναχωρεί από την αγορά τους.



αδελφοτητα μαγων
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

καταρακτες λευκαδα

προφυλακτηρας hyundai i10
καταρακτες λευκαδα
καταρακτες λευκαδα

Όπως ανέφεραν κομματικές πηγές, η σημερινή συζήτηση αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά συνεδριάσεων που θα ακολουθήσουν, αναφορικά με το συνολικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος για τον βασικό στόχο της εξόδου από τα μνημόνιο και το πώς θα σχεδιαστεί η «επόμενη μέρα» μετά τα μνημόνια.


Κομβικό σταθμό συνιστά η παρουσίαση της στρατηγικής για την ανάπτυξη (growth strategy) της χώρας προς τους εταίρους, που αναμένεται να γίνει περί τα τέλη Απριλίου.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

Κατά τις ίδιες πήγες, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι προτεραιότητες του κυβερνητικού και κομματικού σχεδιασμού σε αυτό το πλαίσιο αφορούν αφενός στην ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης. Αφετέρου, αφορούν στο «growth strategy» και το μεταμνημονιακό πλαίσιο, δύο πυλώνες, όπως σημειώνουν, που ορίζουν το πώς προετοιμάζεται η «επόμενη μέρα», ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες που τίθενται από κόμμα και κυβέρνηση, στο πλαίσιο του ευρύτερου στόχου για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη και ελάφρυνση των μεσαίων και ασθενέστερων στρωμάτων, καθώς επίσης και το πώς αυτός ο συνολικός σχεδιασμός συνδυάζεται με το βασικό σχέδιο του κόμματος.


Σε επόμενη συνεδρίαση θα κάνουν εισήγηση επ' αυτών οι καθ' ύλην αρμόδιοι υπουργοί, Γιάννης Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος.



νυχτερινος ημιμαραθωνιος θεσσαλονικης διαδρομη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

ειμαι ενα σκιαχτρο που αρπαξε φωτια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html

Αυτό έκανε γνωστό ο επικεφαλής της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Σεμέζοφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

τι φοβουνται οι εβραιοι

ειμαι ενα σκιαχτρο που αρπαξε φωτια

Η συμφωνία μεταξύ Τουρκίας, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ, και Ρωσίας έχει προκαλέσει ανησυχία στις ΗΠΑ.


Έκλεισε η συμφωνία Ρωσίας - Τουρκίας για την αγορά των S-400


Αρχικά η Άγκυρα είχε συνάψει ένα συμβόλαιο αξίας 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την Κίνα για να αγοράσει ένα αντιπυραυλικό σύστημα από το Πεκίνο το 2013, όμως δύο χρόνια αργότερα ακύρωσε τη συμφωνία, λέγοντας ότι θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη δικού της συστήματος.


Ερντογάν: Μετά τους S-400 εξετάζει και την απόκτηση βαλλιστικών πυραύλων



ειμαι ενα σκιαχτρο που αρπαξε φωτια
ρεθυμνο παλαιοχωρα

μικρη βιγλα διαμονη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
ονειροκρίτης μαλλιά κοντά
μικρη βιγλα διαμονη

Καταπληκτικό ήταν το ξεκίνημα του Μαδριλένικου εμφυλίου στο Καλντερόν, με το Νάβας και τον Ομπλάκ (τους τερματοφύλακες της Ρεάλ και της Ατλέτικο αντίστοιχα) να ξεκινούν ο καθένας με εντυπωσιακή απόκρουση στο 5 και στο 7.


2017 05 10T192045Z 137445645 MT1ACI14791335 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Ο Νάβας αποκρούει την κεφαλιά του Κόκε - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Η κεφαλιά-κεραυνός του Σαούλ στο 12, μετά από κόρνερ των ροχιμπλάνκος, έβαλε φωτιά στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της Ατλέτικο στο Καλντερόν (κατεδαφίζεται στο τέλος της σεζόν και η ομάδα μετακομίζει το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης).


2017 05 10T190155Z 137444515 MT1ACI14791295 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Ο Σαούλ (ν.8) κερδίζει στον αέρα τον Κριστιάνο και ανοίγει το σκορ με κεφαλιά - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Πριν ακόμη συνέλθει η Ρεάλ από το κτύπημα, ο Βαράν ανέτρεψε τον Τόρες και ο Γκριεζμάν από το σημείο του πέναλτυ έκανε το 2-0 μόλις στο 16, στο κυνήγι της ανατροπής του 0-3 για την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου.


2017 05 10T190621Z 137444781 MT1ACI14791307 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Ο Γκριεζμάν νικά από το σημείο του πέναλτυ το Νάβας - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Ο Τούρκος διαιτητής Τσακίρ βρέθηκε στη συνέχεια στο επίκεντρο, αφού το ματς έγινε πολύ σκληρό και αναγκάστηκε να βγάλει πολλές κίτρινες για να μπορέσει να το κρατήσει.


2017 05 10T192047Z 137445647 MT1ACI14791336 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Κίτρινη από τον Τσακίρ στον Ντανίλο - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Ποδόσφαιρο ουσιαστικά ξαναείδαμε μετά το 40, και δύο λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά, με χορευτική κίνηση από τα αριστερά πάνω στη γραμμή, απέφυγε τρεις αντιπάλους (!) και γύρισε στον Κρόος. Το σουτ του Γερμανού σταμάτησε ο Ομπλάκ, αλλά ο Ίσκο πήρε το ριμπάουντ για το 2-1, με την Ατλέτικο πια να θέλει άλλα 3 γκολ για την πρόκριση.


2017 05 10T194707Z 137447227 MT1ACI14791367 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Ο Ίσκο από κοντά έχει βάλει γκολ στην εστία της Ατλέτικο - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Το β ημίχρονο είχε μια συγκλονιστική μονομαχία του Γκαμεϊρό με το Νάβας, με το Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο να προσπαθεί να σκοράρει και τον γκολκίπερ της Ρεάλ 3 φορές να τον σταματά (κορυφαία η πρώτη φάση του 66, με τον Κοσταρικανό να κάνει διπλή επέμβαση, προλαβαίνοντας να σηκωθεί για την κεφαλιά εξ επαφής του Γκαμεϊρό, έχοντας σταματήσει σουτ στη γωνία του Καρασκό).


2017 05 10T202955Z 137449795 MT1ACI14791427 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Ο Νάβας προλαβαίνει τον Γκαμεϊρό - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Η Ρεάλ Μαδρίτης διαχειρίστηκε το ματς, και κυνήγησε προσεκτικά την ισοφάριση, την οποία άγγιξε με κεφαλιά του Μπενζεμά στο 74 ξυστά από τη συμβολή των δοκαριών. Η ήττα διόλου τη στενοχώρησε, αφού η πρόκρισή της "βασίλισσας" στον τελικό του Κάρντιφ (15ος στην ιστορία της, με 11 κατακτήσεις και τρεις μόλις χαμένους αγώνες) και η αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στις 3 Ιουνίου ξεσήκωσε τον κόσμο της.


2017 05 10T210109Z 137451669 MT1ACI14791465 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Πανηγύρι μέσα στη βροχή για τους παίκτες της Ρεάλ Μ. - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, που το 1998 και στον τελευταίο τελικό, που είχε κριθεί υπέρ της Ρεάλ με γκολ του Μιγιάτοβιτς, ήταν παίκτης της Γιουβέντους!


2017 05 10T200745Z 137448465 MT1ACI14791392 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS ATM MAD
(Μνήμες από το παρελθόν και τον μεταξύ τους τελικό το 1998, θα φέρει η παρουσία του Ζιντάν στο Κάρντιφ και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μ. με τη Γιουβέντους για το τρόπαιο του Champions League - Πηγή: Reuters / Juan Medina Livepic)


Champions League - Ημιτελικά


Α αγώνες


Τρίτη 2/5
Ρεάλ Μ.-Ατλέτικο Μ. 3-0


Τετάρτη 3/5
Μονακό-Γιουβέντους 0-2


Β αγώνες


Τρίτη 9/5
Γιουβέντους-Μονακό 2-1


Τετάρτη 10/5
Ατλέτικο Μ.-Ρεάλ Μ. 2-1 (12 Σαούλ, 16 πεν. Γκριεζμάν / 42 Ίσκο)



μικρη βιγλα διαμονη
θηκη κινητου λεοπαρ
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

δειλινό στα αγγλικά

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
νους και γνωση βιβλιοπωλειο πυλαια
δειλινό στα αγγλικά

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων σημειώνοντας ότι από την Τετάρτη θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία θα φτάσει έως και τους 43 βαθμούς την Παρασκευή.


Αναλυτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει κατά τόπους:


Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας


- Την Τετάρτη (28-06-2017) τους 39 βαθμούς Κελσίου


- Την Πέμπτη (29-6-2017) τους 40-41 βαθμούς Κελσίου


- Την Παρασκευή (30-06-2017) και το Σάββατο (01-07-2017) τους 42 και πιθανώς τους 43 βαθμούς Κελσίου


- Την Κυριακή (02-07-2017) στα δυτικά τους 37 - 39 και στα υπόλοιπα τους 40-42 βαθμούς Κελσίου


Στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές


- Την Τετάρτη (28-06-2017) και την Πέμπτη (29-6-2017) τους 35 βαθμούς Κελσίου


- Την Παρασκευή (30-06-2017) και το Σάββατο (01-07-2017) τους 36-38 βαθμούς κελσίου


- Την Κυριακή (02-07-2017) στα δυτικά τους 33-35 και στα υπόλοιπα τους 37-39 βαθμούς Κελσίου


Την Δευτέρα (03-07-2017) η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση, η οποία θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.



δειλινό στα αγγλικά
γαβαλας νικοδημος σαντορινη
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

μεταχειρισμενοι τσιμεντοπασσαλοι

χωρια χανιων
μεταχειρισμενοι τσιμεντοπασσαλοι

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης: «H Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές κινήθηκε άμεσα, μετά τις πρώτες στιγμές της εκδήλωσης του φαινομένου, για την αντιμετώπιση του περιστατικού της κατολίσθησης στο Ναυάγιο της Ζακύνθου και την παροχή βοήθειας για όσους τη χρειάστηκαν, με αποτέλεσμα να δοθεί η δυνατότητα της γρήγορης αντιμετώπισης οποιοδήποτε προβλήματος παρουσιάστηκε».


αποδεικτικό ανάγνωσης στο outlook

Επίσης εκδόθηκαν από τις αρχές δύο διατάξεις απαγόρευσης προσέγγισης του συγκεκριμένου σημείου από ξηρά και θάλασσα.


«Η παρουσία μας εκεί κρίθηκε αναγκαία, ώστε ιδίοις όμμασι, να έχουμε την εικόνα της περιοχής και να συναποφασίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα “πλέγμα προστασίας”, αλλά και την περαιτέρω αξιοποίηση της ακτής με ένα πιο συγκεκριμένο τρόπο. Για το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και απασχολεί και τους επαγγελματίες της Ζακύνθου, αλλά και την ασφάλεια των επισκεπτών, αυτό που φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει με μια διαμόρφωση της ισχύουσας απαγορευτικής απόφασης που υπάρχει, είναι η προσέγγιση σε ένα μικρό τμήμα της παραλίας το οποίο θα καθοριστεί, με ειδική σήμανση, ενώ παράλληλα θα απαγορευτεί η προσέγγιση των επισκεπτών στα “κρίσιμα” σημεία που φαίνεται ότι υπάρχουν στο χώρο.


Η εκτίμηση αυτή προέρχεται από τη συζήτηση που είχαμε με τους επιστήμονες και φυσικά θα τεκμηριωθεί και διοικητικά με την απόφαση που θα ληφθεί, αλλά και επιστημονικά από τους ειδικούς. Η λύση αυτή, να δοθεί δηλαδή στο κοινό μία συγκεκριμένη και οριοθετημένη περιοχή επισκεψιμότητας, κρίνεται σκόπιμη και ασφαλής και θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο, ούτως ώστε η μελέτη που εξελίσσεται ήδη από τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ιονίου Πανεπιστημίου, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, να αποδώσει καρπούς και να έχουμε τους χάρτες επικινδυνότητας για την περιοχή, αλλά και άλλες περιοχές του Ιονίου, ώστε και να παρθούν πλέον οριστικά μέτρα για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε περιορίσει στο μέγιστο δυνατό την οποιαδήποτε επικινδυνότητα και φόβο για ατύχημα στην περιοχή» ανέφερε ο περιφερειάρχης.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html


μεταχειρισμενοι τσιμεντοπασσαλοι
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

Friday, March 29, 2019

κατσου γεωργια

Χειροπέδες σε πατέρα και γιο στον Τύρναβο: Όπλα, χάπια και χασίς βρέθηκαν στην κατοχή τους

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης (17/5) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε βάρος δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.


Πρόκεται για πατέρα και γιο, 51 και 23 ετών αντίστοιχα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

κατσου γεωργια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον 51χρονο δράστη, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία των δύο δραστών, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 52 γραμμαρίων,
  • δεκαοκτώ 18 ναρκωτικά δισκία,
  • δύο κυνηγετικά όπλα,
  • το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ,
  • δύο ηλεκτρικά εργαλεία, των οποίων ερευνάται η νομιμότητα της κατοχής τους, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.


τρυπανι φτερου 40

Πηγή: onlarissa.gr



κατσου γεωργια
ταξι νεα φωκαια
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

ταμειο προνειας δικηγορων αθηνων

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html
μεταφορα μητρικου γαλακτος
ταμειο προνειας δικηγορων αθηνων

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Μπιρλίκ, η οποία κατηγορείται για «προπαγάνδα τρομοκρατικής οργάνωσης», διέφυγε παράνομα στην Ελλάδα, καθώς μετά την αποφυλάκισή της τής είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα από τουρκικό δικαστήριο.


ταμειο προνειας δικηγορων αθηνων

Η Μπιρλίκ είχε συλληφθεί μαζί με άλλους 13 βουλευτές του φιλοκουρδικού κόμματος HDP στις 4 Νοεμβρίου του 2016 και αφέθηκε ελεύθερη στις 4 Ιουνίου του 2017 με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Milliyet αναφέρουν ότι η Μπιρλίκ κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Αλεξανδρούπολης και ετοιμάζεται να ζητήσει άσυλο από τις ελληνικές αρχές.


Οι ίδιες τουρκικές πηγές σχολιάζουν ότι έπειτα από το άσυλο που δόθηκε σε Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου έχουν ενθαρρυνθεί και άλλοι Τούρκοι πολίτες που διώκονται για αδικήματα τρομοκρατίας να καταφεύγουν στην Ελλάδα για πολιτικό άσυλο.



ικαρια αθηνα

διεθνες πανεπιστημιο ελλαδας mba

νεστόριο ελλάδα ξενοδοχεία
θεσσαλονικη πολυθρονα κρεβατι

Δεν ήταν δύσκολο για τους αστυνομικούς να εντοπίσουν το σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου και όταν έφτασαν για να τον συλλάβουν εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα πιστόλια, καραμπίνες και ένα πολεμικό τυφέκιο.


Η μητέρα του 50χρονου, παλιά δικηγόρος της Αθήνας, εξήγησε στους αστυνομικούς το πρόβλημα του γιού της.


διεθνες πανεπιστημιο ελλαδας mba

Ο 50χρονος έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και όπως έγινε γνωστό μετά το θάνατο του πατέρα του, επίσης δικηγόρου, ζούσε με τη μητέρα του στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε ο οπλισμός.



διεθνες πανεπιστημιο ελλαδας mba
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

στοιχημα βουλευτικες

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html
στοιχημα βουλευτικες

Η χρονιά του Τραμπ


Στις 20 Ιανουαρίου ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, 70 ετών, ορκίζεται πρόεδρος των ΗΠΑ με σύνθημα: «Η Αμερική πρώτα», όμως οι υποψίες για συνεργασία με τη Ρωσία αμαυρώνουν τη θητεία του ήδη από την αρχή.


ηλεκτρονικη προσφορα ψυγειο

Ο Τραμπ φαίνεται αποφασισμένος να ακυρώσει τις μεταρρυθμίσεις του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα, αποσύροντας ή απειλώντας να αποσύρει τις ΗΠΑ από πολλές διεθνείς συμφωνίες (για το ελεύθερο εμπόριο, το κλίμα, τη μετανάστευση, την υγεία).


σχεδια για ημιμονιμο 2016

στοιχημα βουλευτικες

Στις 6 Δεκεμβρίου προκαλεί εκ νέου αναγνωρίζοντας την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και πυροδοτώντας νέα κρίση στη Μέση Ανατολή.




https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

πηγες πρωτεινης για χορτοφαγους

μεταχειρισμενες μηχανες καπνου
american horror story s3 online
πηγες πρωτεινης για χορτοφαγους

Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο, όπου βρισκόταν το δωμάτιό τους, ενώ μία ακόμη που βρισκόταν στον ίδιο χώρο διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που διαμένουν στη Στέγη πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγο. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.



πηγες πρωτεινης για χορτοφαγους
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

πετρουπολη ρωσιας

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο από περίπου τις 4 το πρωί τοπική ώρα και κατόρθωσαν να την κατασβήσουν σχεδόν μετά από δύο ώρες, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua.


Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Νότιας Μοραβίας, ο Γιάροσλαβ Μικόσκα δήλωσε ότι η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το δωμάτιο που έμεναν τα παιδιά και προκάλεσε ζημιές σε άλλα δωμάτια και στο διάδρομο.


theory of everything trailer imdb

Τα τρία παιδιά ήταν γεννηθέντα το 2009, το 2014 και το 2017.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, την Μικαέλα Μποτόβα, οι τέσσερις ενήλικοι που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.


Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ζνόζμο, Λένκα Ντραχοκουπίλοβα δήλωσε πως διεξάγεται έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.



πετρουπολη ρωσιας
πετρουπολη ρωσιας
ζωγραφιζω βαζο με λουλουδια

κοστλι βεροια

δομινικανη δημοκρατια καμερες λαιβ

Είχε προηγηθεί η αυστηρή προειδοποίηση του κ. Καμμένου μέσω Twitter προς τους κυρίους Παπαχριστόπουλο και Κουίκ να παραδώσουν άμεσα την έδρα τους.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

Η πρόθεση του Πάνου Καμμένου έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Παπαχριστόπουλου, ότι τελικώς δεν θα παραιτηθεί, κατόπιν σχετικής παράκλησης που του απεύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε έτσι άμεσες και καθαρές απαντήσεις για την έδρα των ΑΝΕΛ.


κοστλι βεροια


Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχρηστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδόσει το όνομα της Μακεδονίας

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 1, 2019


κοστλι βεροια
συνεπειες πολεμου για τα παιδια
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

στην εγκυμοσυνη χανεισ κιλα

Η ισπανική εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει φωτογραφία του Πουτζντεμόν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, διευκρινίζει ότι το αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνει, αναχώρησε πριν από τις 08:00 τοπική ώρα (09:00 ώρα Ελλάδος), αλλά δεν διευκρινίζει την ώρα άφιξής του στην Δανία.


Ο Πουτζντεμόν αναμένεται να μετάσχει σε ημερίδα που διοργανώνει για την Καταλονία το Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας της Δανίας στις 14:00 τοπική ώρα.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

παπαδοπουλου φαρμακειο κοζανη

Η ισπανική εισαγγελία "θα ενεργήσει αμέσως και θα ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστήριο να ενεργοποιήσει το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (...) για να ζητήσει από τις δανέζικες δικαστικές αρχές τη σύλληψη του κατηγορούμενου", στην περίπτωση που εγκαταλείψει το Βέλγιο, προειδοποιούσε χθες η γενική εισαγγελία της Ισπανίας σε ανακοίνωσή της.


Το ταξίδι του Πουτζντεμόν γίνεται την ώρα που συζητείται το θέμα της επιλογής του προέδρου της Καταλονίας μετά τις εκλογές της 21ης Δεκεμβρίου στην περιοχή στις οποίες οι αυτονομιστές ξανακέρδισαν την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.


σ εχω ξεπερασει τωρα πια

Σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος του καταλανικού κοινοβουλίου αναμένεται εξάλλου να ανακοινώσει ποιον υποψήφιο προτείνει στους βουλευτές για να ηγηθεί της περιοχής, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να διεξαχθεί ψηφοφορία στο τέλος του μήνα.


Ο Πουτζντεμόν είναι ο κύριος υποψήφιος αλλά θέλει να διοριστεί εξ αποστάσεως για να αποφύγει τη σύλληψή του αν επιστρέψει στο ισπανικό έδαφος. Η ισπανική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι θα αντιταχθεί σε μια εκλογή εν τη απουσία του.



στην εγκυμοσυνη χανεισ κιλα
στην εγκυμοσυνη χανεισ κιλα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

ιατρικη σχολη κυπρου διαγωνισμος αποτελεσματα

ιατρικη σχολη κυπρου διαγωνισμος αποτελεσματα

Η παράνομη πώληση παυσίπονων στο σούπερ μάρκετ του κατηγορούμενου είχε αποκαλυφθεί στις αρχές του 2014 μετά από καταγγελία που έγινε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το Τμήμα Φαρμάκων - Φαρμακείων της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Ακολούθησαν έλεγχοι από μικτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγιεινής και του ΦΣΘ, οπότε και διαπιστώθηκε η παράνομη πώληση των συγκεκριμένων σκευασμάτων, τα οποία αποσύρθηκαν. Ως μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν στη δίκη ο πρόεδρος του ΦΣΘ, Κυριάκος Θεοδοσιάδης και ο γραμματέας του Συλλόγου, Διονύσης Ευγενίδης.


"Το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, που δεν ανήκει σε γνωστή αλυσίδα, πουλούσε παράνομα παυσίπονα τα οποία είχε προμηθευτεί από κάποιον χονδρέμπορο. Έγινε καταγγελία στον Σύλλογο και το διερευνήσαμε αμέσως. Προς το παρόν, ακόμη και με τον νέο νόμο, που ανοίγει τον δρόμο για την πώληση μέρους των μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων και από σούπερ μάρκετ, η πώληση αυτών των συγκεκριμένων φαρμάκων εκτός φαρμακείων υπόκειται σε περιορισμούς και γίνεται υπό σημαντικές προϋποθέσεις. Μία απ’ αυτές είναι η ίδια η φαρμακοβιομηχανία που τα παράγει να επιτρέπει την πώλησή τους εκτός φαρμακείων, κάτι που δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση" αναφέρει ο κ. Θεοδοσιάδης.



ιατρικη σχολη κυπρου διαγωνισμος αποτελεσματα
επειγουσα περιδεση
3ος νομος ο βασιλιας και το αηδονι ηθοποιοι
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

παιχνιδια ορθογραφιας α δημοτικου

Εξαφανίστηκαν οι Τούρκοι από το Αιγαίο: Τι ετοιμάζουν;

Κανέναν εφησυχασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τι συνέβη και σταμάτησαν προσωρινά τις ακραίες προκλήσεις στο Αρχιπέλαγος;


Αμέσως μετά από την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο, οι Τούρκοι έγιναν πολύ προσεκτικοί όχι μόνο στον Έβρο όπου λογικά θα ανησυχούσαν για τη πιθανή σύλληψη δικών τους στρατιωτικών ως “αντίποινα”, αλλά και στο Αιγαίο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά και από την ανακοίνωση της προκήρυξης των εκλογών από τον Ερντογάν, οι Τούρκοι έχουν “εξαφανιστεί” από το Αιγαίο και η παρουσία της τους γίνεται αισθητή μόνο από τις πτήσεις των αεροσκαφών ηλικετρονικού πολέμου CN-235 που εκτελούν πτήσεις με “νατοϊκό μανδύα” και “γράφουν” παραβιάσεις. Ακόμη και η παρουσία των μαχητικών τους αεροσκαφών δεν είναι αυτή που ήταν…

Η “εξαφάνιση” των Τούρκων δεν είναι τυχαία και σίγουρα είναι προσωρινή. Οι Τούρκοι “πάνε πάντα στα σίγουρα” και μέχρι τις 24 Ιουνίου και τις εκλογές, το καθεστώς Ερντογάν δεν θέλει να συμβεί κάτι απρόοπτο και δυσάρεστο. Οι Τούρκοι “γαβγίζουν” αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν σκοπό μέχρι τις εκλογές να “δαγκώσουν”…


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

παιχνιδια ορθογραφιας α δημοτικου

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι θα ηρεμήσουμε…Είναι προφανές ότι η Ελλάδα θα παραμείνει ψηλά στην ατζέντα του καθεστώτος Ερντογάν σ΄ όλη τη προεκλογική περίοδο, με δηλώσεις και επικοινωνιακές “επιθέσεις”, όπως αυτή που είχαμε προχθές με τις φωτογραφίες των στρατιωτικών μας να μεταφέρονται από τη φυλακή στα δικαστήρια. Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες “επιθέσεις”.

Η Τουρκία αναμένεται να κάνει επίδειξη δύναμης από Δευτέρα με την άσκηση EFES το σενάριο της οποίας είναι η απόβαση σε νησί του Αιγαίου. Θα δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην άσκηση.

Δεν πρέπει ούτε να εφησυχάσουμε, ούτε να πιστέψουμε πως η ένταση με τη Τουρκία θα σταματήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να κερδίσουμε κάθε μέρα φαινομενικής ηρεμίας για να προετοιμαστούμε για όσα πιθανότατα θα ακολουθήσουν στο δρόμο προς τις τουρκικές εκλογές αλλά και μετά απ΄ αυτές. Για να γίνει αυτή η προετοιμασία σωστά δεν χρειάζονται πολλά, αλλά απαιτείται σίγουρα “εθνική συνεννόηση” και λίγα λόγια.

Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας δεν αρκεί να δηλώνουν ότι στα εθνικά θέματα υπάρχει κοινό μέτωπο. Πρέπει και να το αποδείξουν. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είμαστε ακόμη στο επίπεδο των δηλώσεων και ότι οι προτεραιότητες των πρωταγωνιστών της πολιτικής μας παράστασης είναι περισσότερο “προσωπικές” παρά “εθνικές”.

Κουραστικά ίσως θα επαναλάβουμε ότι η ατζέντα των κομματικών μαχών δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνει οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την Εθνική Άμυνα και τον εξοπλισμό των ΕΔ, για τον οποίο υπάρχουν ευκαιρίες. Ας συνεννοηθούν , ας μιλήσουν και κυρίως ας δράσουν όλοι μαζί, χωρίς φανφάρες και δημοσιότητα. Η “εξαφάνιση” των Τούρκων είναι προσωρινή και είναι θέμα λίγων εβδομάδων να επαναφέρουν το κλίμα έντασης σε Αιγαίο, Έβρο και Κύπρο.

Πηγή: militaire.gr



παιχνιδια ορθογραφιας α δημοτικου
αξία των μετοχών
το ψαράκι που φορούσε γυαλιά
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

αριδαια σεμιναριο χορου

απόστολος αλεξόπουλος γενικός γραμματέας
αριδαια σεμιναριο χορου
αριδαια σεμιναριο χορου
Χαμόγελο του Παιδιού: «Γίνονται καταγγελίες που μένουν στο συρτάρι»

Από 5 έγιναν 10 και 15 κάθε μέρα οι καταγγελίες στην γραμμή 1056, δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

Μετά τη δημοσιοποίηση των συγκλονιστικών υποθέσεων κακοποίησης ανηλίκων στη Λέρο και στη Ζάκυνθο, αυξήθηκε η προσφυγή στις ανώνυμες καταγγελίες «που ίσως να αλλάξουν το μέλλον κάποιου παιδιού».


ικα νεαπολησ θεσσαλονικησ διευθυνση



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Λάβαμε το 2009 την πρώτη ενημέρωση για δύο μωρά που σε ηλικία μηνών βασανίζονται και κακοποιούνται από τους γονείς τους και ακολούθησε δεύτερη και πιο έντονη καταγγελία το 2011, ενημερώσαμε εισαγγελέα αλλά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία», ανέφερε ο Κ. Γιαννόπουλος, εκθέτοντας τα προβλήματα που οδηγούν στο συρτάρι υποθέσεις, «όπως το παιδί που βρέθηκε σκοτωμένο ενώ είχαν γίνει 44 καταγγελίες για την κακοποίηση του».

«Μια κοινωνική λειτουργός επιφορτισμένη με 1000 θέματα σε ένα Δήμο ανέλαβε και την υπόθεση αυτή», εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος τονίζοντας ότι θα ήταν καλύτερα «να διαχειρίζεται τις υποθέσεις κατευθείαν η αστυνομία και να υπάρξει οργάνωση σε πλαίσιο περιφέρειας ώστε να μην προκύπτει η δυσλειτουργία του ενός ατόμου».

«Η στατιστική αναφέρει ως θύματα 1 στα 7 παιδιά, ωστόσο λαμβάνουμε 260.000 κλήσεις με καταγγελίες για 1700 παιδιά εκ των οποίων μόνον 8 αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση», πρόσθεσε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Πηγή:ΕΡΤ


ειδησεισ σημερα ελλαδα και ολο το κοσμο

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
αποφοιτοι βαρβακειου 1974
ειδησεισ σημερα ελλαδα και ολο το κοσμο

«Δεν είμαστε οι μόνοι που εκπλαγήκαμε από την αιφνίδια αλλαγή πολιτικής εκ μέρους της αμερικανικής πλευράς. Το ΙΚ υποχώρησε όμως η απειλή παραμένει», ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωση ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, η χώρα του οποίου συμμετέχει στις προσπάθειες ενός διεθνούς συνασπισμού που πολεμά τους τζιχαντιστές στη Συρία.


«Υπάρχει ο κίνδυνος οι συνέπειες της απόφασης αυτής να πλήξουν τη μάχη μας εναντίον του ΙΚ», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως η ισλαμική οργάνωση «εξακολουθεί να είναι ενεργή στην ανατολική Συρία».


«Η μάχη κατά του ΙΚ αποφασίζεται μακροπρόθεσμα στρατιωτικά αλλά και πολιτικά», σύμφωνα με τον Μάας ο οποίος προέβαλε την ανάγκη για «ασφάλεια και πολιτική τάξη» προκειμένου να σταθεροποιηθεί η Συρία.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html


ειδησεισ σημερα ελλαδα και ολο το κοσμο
ταο φιλοσοφια

θεματα οεφε 2014 νεοελληνικη γλωσσα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
διαγραφες χρεων κρατων

Το θύμα, ιδιοκτήτης εταιρείας catering της περιοχής, ήταν έμπειρος ποδηλάτης και εξοικειωμένος με τις ποδηλατικές διαδρομές της περιοχής. Ο 22χρονος κυνηγός που μετά το γεγονός διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, συμμετείχε σε «εκδήλωση» του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου.


«Βρισκόμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές σχετικά με τον θάνατο ενός Βρετανού στη Γαλλία και είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια στην οικογένειά του», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης σχολιάζοντας το περιστατικό.


Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία κυνηγιού και άγριας ζωής της Γαλλίας (ONCFS), 13 άνθρωποι έχουν πεθάνει σε ανάλογα περιστατικά, ενώ πάνω από 110 έχουν τραυματίστεί από τις αρχές του έτους μέχρι την 1η Ιουνίου.


θεματα οεφε 2014 νεοελληνικη γλωσσα


θεματα οεφε 2014 νεοελληνικη γλωσσα
χειρισμοι μικροσκοπιου
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

κομμενη και ραμμενη

κομμενη και ραμμενη

Επιτυγχάνοντας την επιστροφή της στο πολιτικό προσκήνιο έπειτα από δύο χρόνια που δεν διέθετε κάποιο αιρετό αξίωμα, η πρώην πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες δε Κίρσνερ (2007-2015) ηττήθηκε μεν αλλά εκλέχθηκε στη Γερουσία, εξασφαλίζοντας ασυλία, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών για την υπόθεση διαφθοράς που την βαραίνει.


Ο συνασπισμός Cambiemos («Ας Αλλάξουμε») προηγείται στην πρωτεύουσα και στις 15 επαρχίες από τις 24 της Αργεντινής, ειδικά στις πολυπληθέστερες και σημαντικότερες (Μπουένος Άιρες, Κόρδοβα, Σάντα Φε, Μεντόσα) σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα λίγο πριν από τις 22:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδας) η εκλογική επιτροπή.


Οι έδρες που θα κερδίσουν ή θα χάσουν τα κόμματα δεν θα ανακοινωθούν πριν από σήμερα Δευτέρα, πάντως η κυβέρνηση οδεύει με βάση τα αποτελέσματα προς αύξηση των εδρών της και στα δύο σώματα του κοινοβουλίου. Ως σήμερα ο συνασπισμός της κεντροδεξιάς, στην εξουσία από τον Δεκέμβριο του 2015 παρότι διαθέτει μόνο μια σχετική πλειοψηφία (87 έδρες στη Βουλή από τις 257, 15 από τις 72 στη Γερουσία) κατάφερνε να κυβερνά χάρη σε συμμαχίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις.


2017 10 23T033124Z 2116993168 RC1AC3174A00 RTRMADP 3 ARGENTINA ELECTION


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

(Η Κριστίνα Φερνάντες δε Κίρσνερ/REUTERS/Martin Acosta)


Μια πρόβλεψη του τηλεοπτικού δικτύου TN φέρει τον συνασπισμό Cambiemos να καταλαμβάνει 108 έδρες στη Βουλή, έναντι 145 όλης της αντιπολίτευσης.


Το αποτέλεσμα «θα επιτρέψει στον πρόεδρο να διαπραγματεύεται με τους κυβερνήτες (σ. σ. της αντιπολίτευσης) και τα συνδικάτα από θέση ισχύος», εκτίμησε ο πολιτολόγος Ροσένδο Φράγα.


Η επαρχία του Μπουένος Άιρες προσέλκυσε όλα τα βλέμματα. Στην επαρχία που αριθμεί το 40% των ψηφοφόρων, ο υποψήφιος του Cambiemos, ο Εστέμπαν Μπούλριτς, συγκέντρωσε το 42,2% των ψήφων και αναδείχθηκε πρώτος με διαφορά από την Κίρσνερ, που περιορίστηκε στο 36,3% αλλά πρακτικά έχει εξασφαλίσει την εκλογή της στη Γερουσία, με βάση την καταμέτρηση στο 70% των εκλογικών τμημάτων.


Οι υποψήφιοι του Μάκρι κερδίζουν επίσης στην Κόρδοβα (48% έναντι 30% του πλησιέστερου συνδυασμού), στη Σάντα Φε (39% έναντι 25%) και στη Μεντόσα (46% έναντι 25%), ενώ στην πρωτεύουσα η διαφορά είναι ακόμη πιο θεαματική (51% έναντι 22%). Κανένα κόμμα δεν είχε κερδίσει και τις πέντε αναμετρήσεις από το 1985.


2017 10 23T010746Z 40516242 RC19DEC48F20 RTRMADP 3 ARGENTINA ELECTION


(Πανηγυρισμοί στο Μπουένος Άιρες/REUTERS/Marcos Brindicci)



κομμενη και ραμμενη
δαση στην αχαια
πολιτικη κκε
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

χρονια πολλα λετα

χταποδι μεταφραση γερμανικα
χρονια πολλα λετα

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Τσεχίας ανακοίνωσε ότι η φωτιά σημειώθηκε στο Eurostars David Hotel, κοντά στο Εθνικό Θέατρο της Πράγας.


προς την νικην περιοδικο

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 40 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το κτίριο.


«Υπάρχουν δύο (θάνατοι) ωστόσο φοβόμαστε ότι δεν θα είναι ο τελικός απολογισμός» δήλωσε ο Πετρ Κόλουτς, ο διευθυντής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της Πράγας στην τσεχική τηλεόραση.


Όπως μετέδωσαν τσεχικά ΜΜΕ, αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.




χρονια πολλα λετα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

γαλα χωρις λακτοζη βρεφικο

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html
γαλα χωρις λακτοζη βρεφικο

Σημειώνεται ειδικότερα ότι ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε στην εν λόγω Σύνοδο ως ο σφοδρότερος επικριτής της επίμαχης απόφασης Τραμπ για το στάτους της Ιερουσαλήμ την οποία φρόντισε να αποδοκιμάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

Σύμφωνα με το συντάκτη, η επιτυχία του Ερντογάν έγκειται στο ότι κατάφερε να πείσει τους περισσότερους από 50 ηγέτες μουσουλμανικών χωρών που συμμετείχαν στη σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη να προχωρήσουν σε μια απερίφραστη καταδίκη της απόφασης Τραμπ, καλώντας, με μια φωνή, τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα ενός παλαιστινιακού κράτους.


Ενώ η Τουρκία και οι ΗΠΑ είναι σύμμαχοι στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, παρατηρεί ο αρθρογράφος, ο Ερντογάν δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «αδιανόητο» το γεγονός ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να εμφανίζονται ως μεσολαβητές για το Παλαιστινιακό.


Η σκληρή φρασεολογία που χρησιμοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος εναντίον του Τραμπ του δίνει αναμφίβολα πολλούς πόντους τόσο στο εσωτερικό της χώρας του όσο και στις υπόλοιπες μουσουλμανικές χώρες της περιοχής, προσθέτει ο συντάκτης. Όπως εξάλλου σημειώνει, η διαμάχη που ανέκυψε με αφορμή την απόφαση του Αμερικανού προέδρου αποτελεί το δίχως άλλο «μάνα εξ ουρανού» για τον Ερντογάν, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εξαιτίας των αποκαλύψεων ότι Τούρκοι υπουργοί και τράπεζες εμπλέκονται σε μια υπόθεση παραβίασης των αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος του Ιράν με τη σιωπηρή συναίνεση του ίδιου του Τούρκου Προέδρου.


ρουντολφ το ελαφακι θεατρικο

Επισημαίνεται εξάλλου ότι η εμπιστοσύνη του Ερντογάν απέναντι στον Τραμπ κλονίστηκε ανεπανόρθωτα ύστερα από την απόφαση του τελευταίου να μεταφέρει την αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι για πολύ καιρό απέφευγε να κάνει προσωπικές επιθέσεις στον Αμερικανό πρόεδρο, με το σκεπτικό ότι οι δύο τους έχουν πολλά κοινά καθώς αποτελούν τέκνα του ίδιου λαϊκιστικού ρεύματος και ως εκ τούτου μπορούν να βρουν εύκολα μια κοινή γλώσσα προκειμένου να συνάψουν αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες.


Τώρα όμως δύσκολα μπορεί να κρύψει την απογοήτευση που αισθάνεται για εκείνον και για το λόγο αυτό προσπαθεί να ενώσει τον μουσουλμανικό κόσμο εναντίον του, καταλήγει ο συντάκτης.


ΚΥΠΕ, NRC Handelsblad



γαλα χωρις λακτοζη βρεφικο
σχολες ανθρωπιστικων σπουδων βασεις 2014

κηφισιας χαρτης

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

Ο δράστης, «ένας αφροαμερικανός 26 ετών», σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η αστυνομία, έφθασε με αυτοκίνητο μπροστά στον ναό Burnette Chapel Church of Christ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, και πυροβόλησε εναντίον μιας πιστής που έβγαινε από το κτίριο. Κατόπιν μπήκε στον ναό, όπου βρίσκονταν περίπου πενήντα πιστοί.


Πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, πριν χτυπήσει έναν νεωκόρο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο νεωκόρος, παρότι τραυματισμένος, πήγε στον χώρο στάθμευσης, πήρε ένα όπλο από το αυτοκίνητό του και ξαναμπήκε στον ναό. Ο ύποπτος τότε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι αυτοπυροβολήθηκε, αλλά απλά τραυματίστηκε.


european outlet shopping

2017 09 24T175759Z 443493985 RC15C30BD340 RTRMADP 3 TENNESSEE SHOOTINGNashville Fire Department/Handout via REUTERS


Ο νεωκόρος είναι «ένας εξαιρετικά γενναίος άνδρας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Νάσβιλ, ο Ντον Άαρον, όπως μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Το κίνητρο του άνδρα δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι βρέθηκαν ορισμένα αντικείμενα που μπορεί να δίνουν κάποια εξήγηση.


2017 09 24T191845Z 63304696 RC159A70A3C0 RTRMADP 3 TENNESSEE SHOOTING


REUTERS/Jamie Gilliam


Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή πλάι στο αυτοκίνητο του υπόπτου, ένα μπλε SUV η μηχανή του οποίου δούλευε ακόμα όταν έφθασε στον τόπο του εγκλήματος η αστυνομία.


2017 09 24T191908Z 874200105 RC15D63CB210 RTRMADP 3 TENNESSEE SHOOTINGREUTERS/Jamie Gilliam


Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο άνδρας είχε σχέσεις με το ποίμνιο της εκκλησίας. Ούτε η ταυτότητα του δράστη, ούτε εκείνες των θυμάτων, που ήταν όλα πάνω από 60 ετών. Κάποιοι από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο Τζόζεφ Πλέζαντ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία είναι αρμόδια για τα ασθενοφόρα.


Τα επεισόδια ένοπλης βίας είναι συχνά στις ΗΠΑ, όπου η οπλοφορία επιτρέπεται, με βάση το Σύνταγμα.




κηφισιας χαρτης
κηφισιας χαρτης
αστέρας ιτέας-οπούντιος μαρτίνου 1-0

Thursday, March 28, 2019

απαγορευτικο χανια

acer emachines laptop

Το συντηρητικό κόμμα έκανε κάλεσμα στους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν κατά του συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για το μεταναστευτικό και μερικές εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο της Εσθονίας.


Μέλη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDE), μεταξύ των οποίων και επιφανή μέλη της κυβέρνησης, έδωσαν επίσης το «παρών» σε μία προσπάθεια να μιλήσουν με τους διαδηλωτές και να τους μεταπείσουν.


Οι διαδηλωτές, όμως, δεν επέτρεψαν στα μέλη του SDE να πάρουν τον λόγο και όταν ο Indrek Tarand αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο από τον Martin Helme και να απευθυνθεί στο πλήθος, δέχθηκε επίθεση.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

Οι διαδηλωτές τον έσπρωξαν από το πόντιουμ και τον έριξαν στο έδαφος, όπου τον κλώτσησαν επανειλημμένως. Ευτυχώς, επενέβησαν οι φύλακες ασφαλείας και τον έσωσαν από τις άγριες διαθέσεις του πλήθους.


απαγορευτικο χανια

«Ήμουν θύμα βίας και, ως νομοταγής πολίτης, υπέβαλα μήνυση μετά το περιστατικό», είπε ο Tarand στην ιστοσελίδα ERR. «Αυτού του είδους η δημόσια επίθεση δεν μπορεί να επιτραπεί», συμπλήρωσε, γνωστοποιώντας πως δεν έχει τραυματιστεί.




απαγορευτικο χανια
το στεκι γουναρη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

αντιβιωση για λοιμωξεις αναπνευστικου

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html
καζινο θεσσαλονικη θεατρο βεργινα
αντιβιωση για λοιμωξεις αναπνευστικου

Η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσίευσε σήμερα την έκθεσή της για τους επιχειρησιακούς στόχους μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων με ημερομηνία αναφοράς την 31η Δεκεμβρίου 2017. Η έκθεση παρέχει σε τριμηνιαία βάση μια συνολική εικόνα για την εξέλιξη των επιχειρησιακών στόχων και επιλεγμένων δεικτών απόδοσης που έχουν τεθεί από τις ελληνικές τράπεζες σε σχέση με τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα των τραπεζών και σε σύγκριση με τους αναθεωρημένους στόχους που υποβλήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2017.


Με στοιχεία Δεκεμβρίου 2017, το ύψος των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων μειώθηκε κατά 4,8% και 10% συγκριτικά με το τέλος του Σεπτεμβρίου 2017 και του Δεκεμβρίου 2016 αντίστοιχα, αγγίζοντας τα 95,7 δισ. ευρώ ή το 43,1% των συνολικών ανοιγμάτων.


«Η μείωση που σημειώθηκε το τελευταίο τρίμηνο είναι η υψηλότερη τριμηνιαία μείωση που έχει παρατηρηθεί από την αρχή της κρίσης. Σε σχέση με το Μάρτιο του 2016, όπου τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα των τραπεζών έφθασαν στο υψηλότερο επίπεδο, παρατηρείται μείωση κατά 12% ή 13 δισ. ευρώ», σημειώνεται στην έκθεση της ΤτΕ.


Η μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων των τραπεζών κατά το τελευταίο τρίμηνο οφείλεται κατά κύριο λόγο στις διαγραφές που άγγιξαν τα 2,1 δισ. ευρώ και στις πωλήσεις ύψους 1,8 δισ. ευρώ.


Οι συνολικές διαγραφές και οι πωλήσεις σε ετήσια βάση, άγγιξαν τα 6,5 δισ. ευρώ και τα 3,6 δισ. ευρώ αντίστοιχα. Επιπρόσθετα και σε αντίθεση με την τάση που παρατηρήθηκε κατά το υπόλοιπο έτος, ο τριμηνιαίος ρυθμός αποκατάστασης της τακτικής εξυπηρέτησης δανείων (cure rate) εμφανίζεται βελτιωμένος στο 1,8% και ξεπερνά τον τριμηνιαίο δείκτη αθέτησης (default rate), ο οποίος εμφανίζει μειωτική πορεία, αγγίζοντας το 1,7%.


Η μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων που προήλθε από εισπράξεις και ρευστοποιήσεις, ήταν επίσης βελτιωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.


Καλύτερες επιδόσεις παρατηρούνται στο καταναλωτικό και επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, όπου η τριμηνιαία μείωση άγγιξε το 14,8% και 4,4% αντίστοιχα. Οι επιδόσεις στο στεγαστικό χαρτοφυλάκιο εμφανίζονται χαμηλές, καθώς σημειώθηκε τριμηνιαία μείωση μόλις 0,6%. Σε ετήσια βάση, η μείωση στο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο άγγιξε το 12,3%, στο καταναλωτικό το 19,7%, ενώ στο στεγαστικό χαρτοφυλάκιο σημειώθηκε αύξηση των ΜΕΑ κατά 0,4%.



αντιβιωση για λοιμωξεις αναπνευστικου
beauty ρεθυμνο
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

κεντρα ξενων γλωσσων δραπετσωνα

Απέναντι σε αυτή την παραπληροφόρηση που καταγγέλλει, ο κ. Παρασκευόπουλος προχωρά και σε συγκεκριμένες επισημάνσεις. Υπογραμμίζει ειδικότερα ότι ρυθμίσεις για πρόωρη αποφυλάκιση ανθρώπων με προβλήματα υγείας ισχύουν από το 1993, δηλαδή παραπάνω από είκοσι χρόνια πριν το «Νόμο Παρασκευόπουλου».


Επισημαίνει επίσης με αφορμή την «υπόθεση Φλώρου» ότι ο έλεγχος της εφαρμογής του νόμου δεν είναι θέμα του νομοθέτη, αλλά της Δικαιοσύνης και σχολιάζει:


«Αλίμονο, αν κάθε φορά που θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα μιας κακής εφαρμογής του νόμου σε δίκες θα αναθεματίζαμε ή θα καταργούσαμε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις».


τράπεζα πειραιώς λεωφόρος μαραθώνος παλλήνη

Τονίζει ακόμη με αφορμή την περίπτωση Κουφοντίνα, ότι νομοθεσία για τη χορήγηση αδειών σε κρατουμένους θεσπίστηκε πρώτη φορά με τον Ν.3312/1955, ότι η ρύθμιση εντάχθηκε στον Σωφρονιστικό Κώδικα του 1989 και στον ισχύοντα νόμο και ότι βελτιώθηκε με πολλά επόμενα νομοθετήματα.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παρασκευόπουλου:


«Οι συζητήσεις και οι επιθέσεις στο "νόμο Παρασκευόπουλου", έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Μάλλον, δεν έχουμε άλλο ανάλογο παράδειγμα πολεμοχαρούς εκστρατείας παραπληροφόρησης στην μεταπολιτευτική περίοδο. Η εμπάθεια μάλιστα οδηγεί ορισμένους να αποκαλούν "νόμο Παρασκευόπουλου" ό, τι είναι φιλελεύθερο, δικαιοκρατικό και εγγυητικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Νομοθεσία για τη χορήγηση αδειών (περίπτωση Δ. Κουφοντίνα) σε κρατουμένους θεσπίστηκε πρώτη φορά με τον Ν.3312/1955. Η ρύθμιση εντάχθηκε στον Σωφρονιστικό Κώδικα του 1989 (Ν. 1851/1989),καθώς και στον ισχύοντα (Ν.2776/1999), και βελτιώθηκε με πολλά επόμενα νομοθετήματα.


Έτσι όμως αυτό που βάλλεται είναι ο πολιτισμός του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας. Αν οι λασπολόγοι είχαν την στοιχειώδη παιδεία, θα θυμόντουσαν ότι η ιδρυτική πράξη της δημοκρατίας συνδέεται με την εγκατάλειψη της εκδικητικής τιμωρίας και ανταπόδοσης. Αλλά ποιος από αυτούς έχει διαβάσει την Ορέστεια; Αν είχαν κάνει εξάλλου τον κόπο να ανατρέξουν σε μια σύγχρονη έρευνα θα ήξεραν ότι αυτό που προλαβαίνει την επανάληψη της εγκληματικότητας είναι η κοινωνική επανένταξη κι όχι η επιμήκυνση του χρόνου κράτησης. Αλλά οι κατήγοροι δεν κάνουν καν τον κόπο να υποκριθούν ότι μπορούν πριν μιλήσουν να σκέπτονται. Λασπολογούν και κυκλοφορούν άκριτα ο ένας τη λάσπη του άλλου.


Ας επαναλάβουμε με καρτερικότητα κάποια στοιχεία:


-Ρυθμίσεις για πρόωρη αποφυλάκιση ανθρώπων με προβλήματα υγείας ισχύουν από το 1993 (αρ. 33 παρ. 3 Ν. 2172/1993). Είκοσι και χρόνια, δηλαδή, πριν τον «Νόμο Παρασκευόπουλου». Έκτοτε οι κατηγορίες προβλημάτων υγείας που υπάγονται στη ρύθμιση σταδιακά αυξάνονται. Ο Ν. 4356/2015 εισήγαγε πάντως για πρώτη φορά ελάχιστους χρόνους παραμονής στη φυλακή πριν τη σχετική αποφυλάκιση.


-Το φως της δημοσιότητας έχουν δει εντυπωσιακές ενδείξεις ότι η «υπόθεση Φλώρου» στηρίχτηκε σε γνωμάτευση που έπασχε ουσιαστικά και τυπικά. Ο έλεγχος της εφαρμογής του νόμου, όμως, δεν είναι θέμα του νομοθέτη, αλλά της Δικαιοσύνης. Γι αυτό πολύ ορθά κινήθηκαν διαδικασίες δικαστικού και διοικητικού ελέγχου, παρά τις απόψεις ότι τα λάθη είναι λόγω του νόμου ανέλεγκτα . Αλίμονο, αν κάθε φορά που θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα μιας κακής εφαρμογής του νόμου σε δίκες π. χ. ανθρωποκτονίας, βιασμού ή ληστείας, θα αναθεματίζαμε (ή πολύ περισσότερο θα καταργούσαμε) τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.


-Νομοθεσία για τη χορήγηση αδειών (περίπτωση Δ. Κουφοντίνα) σε κρατουμένους θεσπίστηκε πρώτη φορά με τον Ν.3312/1955. Η ρύθμιση εντάχθηκε στον Σωφρονιστικό Κώδικα του 1989 (Ν. 1851/1989),καθώς και στον ισχύοντα (Ν.2776/1999), και βελτιώθηκε με πολλά επόμενα νομοθετήματα.


-Θεσμοί πρόωρης υπό όρους απόλυσης κρατουμένων ίσχυαν από τη ψήφιση του Ποινικού Κώδικα (1950) και ακόμη νωρίτερα. Αποσυμφορητικοί των φυλακών νόμοι ψηφίζονται εδώ και 30 χρόνια, κατά την τελευταία δεκαετία μάλιστα ετησίως. Προβλέπουν, συντομότερα χρονικά όρια για την υπό όρους απόλυση.


Και οι τέσσερις παραπάνω θεσμοί έχουν καταξιωθεί. Όχι μόνο εγγυώνται έναν ανθρώπινο σωφρονισμό, αλλά και διευκολύνουν την επανένταξη και επομένως την πρόληψη και την ασφάλεια. Τροποποιήσεις γίνονται (συνήθως με φιλελεύθερη κατεύθυνση) και πρέπει να γίνονται. Σωστά όμως οι ρυθμίσεις δεν καταργήθηκαν από καμία κυβέρνηση. Μια εγκατάλειψή τους θα συνεπαγόταν κατάλυση του κράτους δικαίου, επιστροφή στην εκδίκηση και αύξηση της μετά την αποφυλάκιση εγκληματικότητας».



κεντρα ξενων γλωσσων δραπετσωνα
κεντρα ξενων γλωσσων δραπετσωνα
αφυδατωση χεριων
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html