Tuesday, April 30, 2019

ζαχαροπλαστης ροδος

προς τιμήν ή προς τιμήν
ζαχαροπλαστης ροδος

Ο κ. Κοτζιάς προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην ειδική αυτή σύνοδο από τις δύο συνδιοργανώτριες χώρες και τους υπουργούς Εξωτερικών τους, δηλ. του Καναδά, Κρίστιαν Φρίλαν και των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον.


Η Σύνοδος, στην οποία έχει προσκληθεί μικρός αριθμός χωρών, έχει στόχο να στείλει, όπως τονίζει και σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ένα «ισχυρό και συνεκτικό μήνυμα στο καθεστώς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ως προς την αποφασιστικότητά της να μην ανεχτεί πλέον τις παράνομες πυρηνικές και βαλλιστικές δραστηριότητες».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

ζαχαροπλαστης ροδος

«Απώτερος σκοπός των διεθνών προσπαθειών», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «παραμένει η εξεύρεση διπλωματικής λύσης για την αποπυρηνικοποίηση της χερσονήσου, που θα συνιστούσε ένα σημαντικό βήμα προς την γενικότερη κατεύθυνση της μη διασποράς πυρηνικών όπλων και συναφούς τεχνολογίας, που διαχρονικά υποστηρίζει η χώρα μας».


Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο κ. Κοτζιάς θα επιμείνει στην ανάγκη ενότητας της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη μη διασπορά πυρηνικών όπλων και συναφούς τεχνολογίας. Επίσης θα τονίσει τη σημασία της αποκατάστασης επικοινωνίας μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας όπως και της συμβολής της ΕΕ και της διεθνούς κοινότητας στην ομαλοποίηση της κατάστασης.


Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση με τον Ιάπωνα ομόλογό του, Τάρο Κόνο.



ελλη πασπαλα να βαλω τα μεταξωτα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

τραγουδια γαμου ηπειρος

vespa scooter orange
ο θυμος του αχιλλεα εργασια
τραγουδια γαμου ηπειρος

Ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε να ιδρύσει ένα Ταμείο που, από την 1η Απριλίου, θα συλλέγει τα χρήματα από όλα τα σιντριβάνια της Αιώνιας Πόλης, συμπεριλαμβανομένου και του διασημότερου από αυτά, διευκρινίζει η εφημερίδα Il Messaggero.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

Μια "ομάδα εργασίας" του δήμου, στην οποία θα μετέχουν ειδικοί σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, θα αποφασίζει στη συνέχεια πού θα επενδύονται τα χρήματα αυτά, αφού εξετάσει και τα σχέδια που θα της παρουσιάζει η δημοτική αρχή.


Σύμφωνα με την Il Messaggero, τα έσοδα της Caritas από τα κέρματα που πετούσαν οι τουρίστες στη Φοντάντα ντι Τρέβι κάνοντας μια ευχή αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.


Η κατασκευή του σιντριβανιού ανατέθηκε το 1732 στον Νικολάς Σάλβι από τον πάπα Κλήμη ΙΒ΄ προκειμένου να αντικατασταθεί μια απλή κρήνη που βρισκόταν στο ίδιο σημείο. Η μνημειώδης Φοντάνα ντι Τρέβι ολοκληρώθηκε 30 χρόνια αργότερα από τον Νικολό Πανίνι.


Η παράδοση λέει ότι όποιος πετάξει ένα νόμισμα στο σιντριβάνι, έχοντας γυρισμένη την πλάτη του σε αυτό, πριν φύγει από τη Ρώμη, είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην πόλη.



τραγουδια γαμου ηπειρος
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

ξενοδοχειο μανη πετρα και φως

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Από την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται, πρόσθεσε ότι το περιβάλλον είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, όπως δείχνει και η εμπειρία από την Αμερική και άλλες χώρες.


«Το θέμα της Εldorado Gold δεν είναι ένα απλό θέμα. Νομίζω ότι η κυβέρνηση έκανε το κατάλληλο που έπρεπε να κάνει, να το βάλει στη Διαιτησία. Τα κίνητρα της Eldorado είναι δύσκολο να τα αναλύσει κάποιος, εκτός του ότι βέβαια είναι μια επιχείρηση και το πρώτο θέμα που έχει είναι η κερδοφορία. Και αυτό νομίζει ότι σημαίνει ότι μπορεί να παρακάμψει τους νόμους.», δήλωσε.


ξενοδοχειο μανη πετρα και φως

«Το περιβάλλον είναι πολύ σοβαρό θέμα. Αυτό το βλέπουμε και από την εμπειρία μας από την Αμερική και άλλες χώρες» σημείωσε ακόμη ο κ. Παπαδημητρίου, προσερχόμενος στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου εγκαινίασε το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών.


Απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με την ανακοίνωση της Eldorado, ότι αναστέλλει τις εργασίες της στην Ελλάδα, ο ίδιος έκανε λόγο για εταιρείες «που με κάποιον τρόπο νομίζουν ότι οι διαδικασίες μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολες, από ό, τι στην πραγματικότητα είναι».


where to invade next filmmaker

χαλκιδικη καιρος πευκοχωρι

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης επισήμανε ότι οι πρωτόγνωρες για ευρωπαϊκή χώρα τακτικές της Eldorado και οι λογικές των τελεσίγραφων δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές.



ξενοδοχειο μανη πετρα και φως

μιντι κλος φορεμα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

Οι πρώτες πληροφορίες λένε για σοβαρή και ανυπολόγιστη ζημιά στον Πύργο του καστρομοναστηριού στα Στροφάδια, αφού το επίκεντρο του σεισμού ήταν εκεί κοντά.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

μιντι κλος φορεμα

Ο φύλακας που βρίσκεται στο νησί δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά, διότι οι μετασεισμοί είναι μεγάλοι.


Οι πρώτες φωτογραφίες δεν μπορούν να δείξουν το μέγεθος της ζημιάς, πράγμα το οποίο θα φανεί στο πρώτο φως της ημέρας.


strofadia seismosweb
Πηγή: imerazante.gr


η αναχωρηση της ζαλοκωστας στοιχεια ρομαντισμου

strofadia seismosweb
Πηγή: imerazante.gr





μιντι κλος φορεμα
περιφραξεις ηρακλειο κρητης

εκο φωτιστικο πετρελαιο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70
συγκριση αντιθεση παραγραφος
εκο φωτιστικο πετρελαιο

Σε εξέλιξη είναι από τις 10:00 πορεία συνταξιούχων στο κέντρο. Οι συνταξιούχοι είχαν ραντεβού στην πλατεία Κοτζιά και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εργασίας.


Οι συνταξιούχοι ζητούν να μην υπάρξει καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, να μην υπάρξει μείωση του αφορολόγητου και περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ, αλλά και να μην περάσουν τα «καταστρεπτικά μέτρα» της 4ης αξιολόγησης.


Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και η πορεία εργαζομένων στη ΔΕΗ, οι οποίοι αντιδρούν στο σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού». Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τη Βουλή, όπου θα τεθεί το μεσημέρι προς ψήφιση το νομοσχέδιο.




εκο φωτιστικο πετρελαιο
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

λατε καπουτσινο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html
υδραυλικοι με καμερα θεσσαλονικη

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1, ο μουσικός βρισκόταν στο σπίτι του όταν υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

Στις αρχές του Δεκέμβρη ο 64χρονος μουσικός είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.


Ο «Τζιμάκος» ήταν τραγουδοποιός, ηθοποιός και γνωστός για την εύστοχη σάτιρά του και τους καυστικούς και ταυτοχρόνως επαναστατικούς στίχους του.


διαδηλωσεις σημερα θεσσαλονικη

λατε καπουτσινο




λατε καπουτσινο

πασχαλινο λαχειο ρικ 2015

πασχαλινο λαχειο ρικ 2015

Πριν ανέβει στην εξέδρα των επισήμων ο κ. Μπουτάρης, σύμφωνα με το thestival.gr, φωτογραφήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.


Χάρισε μάλιστα στους φωτογράφους ένα αστείο στιγμιότυπο, καθώς την ώρα που τα κλικ έπεφταν βροχή... έβγαλε γλώσσα!


B2


πασχαλινο λαχειο ρικ 2015

(Πηγή: thestival.gr)



ποιος ρεμπετης πεθανε
η ιγμοριτιδα προκαλει βηχα
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

αυγα ομελετα φουρνου

αυγα ομελετα φουρνου

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


κληση εκτακτης αναγκης vodafone

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία κατά περιόδους θα είναι έντονα, από τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: νότιοι 4 με 6 και από το απόγευμα δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

μαγνητικη τομογραφια ανοιχτου τυπου αθηνα

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στη Μακεδονία.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



αυγα ομελετα φουρνου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

ο βιονικος αντρας

ο βιονικος αντρας
Στη Βιέννη ο Νίκος Κοτζιάς - Σήμερα (13/2) η κρίσιμη συνάντηση με Νίμιτς και Ντιμιτρόφ

Σκοπιανό | Ειδήσεις: Συνάντηση με τον ειδικό διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, θα έχει σήμερα Τρίτη (13/2) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από κοινού με τον ομόλογό του των Σκοπίων, Νικόλα Ντιμιτρόφ.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων τις οποίες έχει ήδη αναγγείλει, ως μέρος της διαπραγματευτικής διαδικασίας για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, ο κ. Νίμιτς.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Νίκος Κοτζιάς, πριν από τη συνάντησή του με τον Μάθιου Νίμιτς συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αυστριακή πρωτεύουσα με τον ομόλογό του Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοτζιάς επανέλαβε τις πάγιες και σαφείς θέσεις της ελληνικής πλευράς τονίζοντας για μια ακόμη φορά τις κόκκινες γραμμές αναφορικά με το σύνταγμα της γειτονικής χώρας και τα ζητήματα αλυτρωτισμού.

Να σημειωθεί ότι οι αιφνιδιαστικές συναντήσεις στην αυστριακή πρωτεύουσα ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και ενδεχομένως οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για το Σκοπιανό



ο βιονικος αντρας
παγωτο σορμπε
συνοικισμός νόμου 751
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

η τρελη επιμονη σου

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
η τρελη επιμονη σου

Οι κατηγορούμενοι (δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός) θα απολογηθούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας.


η τρελη επιμονη σου

Παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, όπου κατά πληροφορίες εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο, και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας.


Το χρονικό του εγκλήματος


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, το μοιραίο βράδυ το θύμα και η 23χρονη φίλη του, έφτασαν στο λόφο του Φιλοπάππου και κάθισαν σε βραχώδη περιοχή.


Περίπου στις 22:50 τους πλησίασαν δυο αλλοδαποί, ζητώντας τους τσιγάρο. Όταν το θύμα τους απάντησε ότι δεν είχε, τα δυο άτομα αποχώρησαν, επιστρέφοντας όμως στη συνέχεια, μαζί με τρίτο άτομο, απαιτώντας, με την απειλή μαχαιριού, χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.


Το θύμα τους είπε ότι δεν είχαν χρήματα και τότε ο ένας από τους τρείς αφαίρεσε από την τσάντα της 23χρονης κινητό τηλέφωνο καθώς και πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ περίπου, το διαβατήριό της και κάρτες ελληνικών και πορτογαλικών τραπεζών.


Οι άλλοι δυο δράστες συνέχιζαν με την απειλή μαχαιριού να ζητούν χρήματα από τον 25χρονο, ο οποίος, υπό την απειλή αυτή και προφανώς συνεπεία αυτής, βρέθηκε στον γκρεμό με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.


«Τον απειλούσαμε με σπασμένο μπουκάλι μέχρι που έπεσε»: Η ομολογία των δραστών του Φιλοπάππου


Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και η 23χρονη, κάλεσε την Αστυνομία.


Έπειτα από επισταμένες έρευνες, τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ομάδα Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κατόρθωσε, σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας Κιλκίς, να εντοπίσει το απόγευμα της 23ης Αυγούστου τους δύο δράστες στην περιοχή της Ειδομένης Πολυκάστρου Κιλκίς, όπου σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν στο εξωτερικό.


39943086 313496439418904 3033835937206370304 n copy


Το βράδυ της ίδιας μέρας εντοπίσθηκε και ο τρίτος δράστης στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών.


39944454 216884929178699 7582545820835119104 n copy



αχ βρε σαρανταρα
αντικραδασμικο τιμονι atv
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

ο ταυρος εκνευριζεται οταν

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
ο ταυρος εκνευριζεται οταν
ο ταυρος εκνευριζεται οταν

Όλα ξεκίνησαν με τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο να ετοιμάζεται για έξοδο στις αγορές.


ομηρου οδυσσεια διαγωνισματα

πως καθαριζουμε το φουρνο της κουζινας με αμμωνια

«Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι. Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και επτά χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε:


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

«Η απόφαση δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών. Θα πάρουμε την απόφαση όταν εκτιμήσουμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο και θα πάρουμε το χαμηλότερο ρίσκο, θα θέλουμε να ετοιμάσουμε το έδαφος για τον χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018. Δεν μας ενδιαφέρει μία έξοδος για επικοινωνιακούς λόγους».


«Ανικανότητα και την ασχετοσύνη της Κυβέρνησης»


Σχολιάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ανικανότητα» και «ασχετοσύνη».


«Για όλες τις σοβαρές κυβερνήσεις στον κόσμο είναι αυτονόητη η προετοιμασία των αγορών και η προαναγγελία για το χρονοδιάγραμμα που θα προσφύγουν σε αυτές για δανεισμό», υπογράμμισε η ΝΔ και πρόσθεσε:



Το να θεωρεί ο κ. Τζανακόπουλος αυτονόητο το ακριβώς αντίθετο, επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την ασχετοσύνη αυτής της Κυβέρνησης.



Απάντηση Τζανακόπουλου: Στη ΝΔ αντιμετωπίζουν αναγνωστικά προβλήματα


Άμεση ήταν η αντίδραση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο οποίος από την πλευρά του κατηγόρησε την Πειραιώς ότι έχει «αναγνωστικά προβλήματα».


«Η ΝΔ θα έπρεπε να γνωρίζει πως και τις δύο φορές που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε εκδώσει ομόλογο δεν το είχε προαναγγείλει. Προφανώς λοιπόν ήταν μια ανίκανη και άσχετη κυβέρνηση» επεσήμανε ο κ. Τζανακόπουλος και συνέχισε:


«Όσον αφορά στην ουσία των όσων είπα, όπως φαίνεται στη ΝΔ αντιμετωπίζουν εκτός των άλλων και αναγνωστικά προβλήματα: "Το δεν προαναγγέλλονται οι έξοδοι στις αγορές δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες προαναγγέλλονται, υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες δεν προαναγγέλλονται"».


χαρουκι μουρακαμι πολιτεια

εξετασεις αιματος χανια

Ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου που μετέβησαν στα Τίρανα για αυτό το σκοπό, μετά και το «πράσινο φως» από τις αλβανικές Αρχές, επέστρεψαν σήμερα το πρωί στους Βουλιαράτες, ενώ η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα μεταφέρθηκε σε γραφείο τελετών σε γειτονικό χωριό.


χαρουκι μουρακαμι πολιτεια

Μαζί με την σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης παρέλαβε αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Η σορός του 35χρονου θα παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας όλη την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, η νεκρώσιμος ακολουθία. Η ώρα της κηδείας δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί είτε στις 11:00 το πρωί είτε στις 14:00 μετά το μεσημέρι.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html



χαρουκι μουρακαμι πολιτεια
μασκα για θαμπα μαλλια

Monday, April 29, 2019

ευχες για ονομαστικες γιορτες

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

«Οι Γερμανοί συμφωνούν πως πρέπει οι λύσεις να είναι ευρωπαϊκές» ανέφερε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ενώ, απαντώντας στην κριτική που ασκείται από οργανώσεις για καθυστέρηση στη διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, τόνισε ότι θα εξακολουθήσουν να τηρούνται οι κανόνες που προβλέπονται, δηλαδή εξέταση κάθε αιτήματος ξεχωριστά.


«Η πρόσκληση του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών, Τόμας Ντε Μεζιέρ ήταν το αποκρυστάλλωμα μιας συνεργασίας που διήρκεσε πολύ καιρό, έπειτα από κάποιο μικρό διάστημα ενός παιχνιδιού καταλογισμού ευθυνών («blame game») σε βάρος της χώρας μας, ότι δεν φυλάμε τα σύνορα κλπ.», δήλωσε και εξήγησε ότι η Γερμανία βοήθησε πολύ στο προσφυγικό - και σε πολιτικό και σε πρακτικό επίπεδο.


ζήσης ταβέρνα ρέθυμνο

«Αυτή τη στιγμή αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα μας», επεσήμανε ο υπουργός, ενώ ανέφερε ότι μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας και τα περιθώρια καλύτερης εφαρμογής της, οι προοπτικές της προεδρίας της Σλοβακίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η ανάγκη να προχωρήσει η μετεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Με τον κ. Ντε Μεζιέρ «είπαμε ότι η λύση πρέπει να παραμείνει ευρωπαϊκή και ότι δεν μπορεί να υπάρχουν κράτη-μέλη με συμπεριφορά α λα καρτ, λαμβάνοντας βεβαίως υπ' όψιν τις ιδιομορφίες κάθε χώρας», πρόσθεσε.


τεταρτη προγραμμα τηλεορασης

ευχες για ονομαστικες γιορτες

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αναστολής επαναπροώθησης προσφύγων που εφαρμόζει η Γερμανία προς την Ελλάδα, ο κ. Μουζάλας παρέπεμψε στην σχετική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα ισχύει ως το τέλος Δεκεμβρίου, αλλά επεσήμανε ότι «σε μια χώρα όπου η Ευρώπη δεν ανταποκρίνεται στην μετεγκατάσταση και η οποία αντιμετωπίζει μια ανθρωπιστική κρίση, λόγω του κλεισίματος των συνόρων που έγινε παρά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια κρίση που κατάφερε να την σταματήσει μόλις πριν ξεκινήσει, έχοντας 60.000 ανθρώπους στην ενδοχώρα και 8.000 ανθρώπους στα νησιά, που αντιστοιχούν σε 500.000 ανθρώπους στην Γερμανία, θα ήταν λάθος να μιλάει κανείς για επιστροφές Δουβλίνου, με την έννοια ότι πολύ απλά η χώρα δεν θα το αντέξει».



Πρέπει να γίνουμε σοφότεροι. Το προηγούμενο ‘Δουβλίνο' κατέπεσε σε ένα μήνα - στην πράξη. Οι σχεδιασμοί του γραφείου δεν ανταποκρίνονται πάντα στη ζωή. Τώρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη ζωή





ευχες για ονομαστικες γιορτες
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

περιοδος χωρις κοκκινο αιμα

ταινιες κοινωνικες ελληνικες
περιοδος χωρις κοκκινο αιμα

Η άτυχη Rosangela ήταν ζωντανή κάτω απ’ το χώμα και προσπαθούσε μάταια να βγει μέχρι που πέθανε. Ντόπιοι ανέφεραν πως άκουγαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε το φέρετρο την περασμένη Παρασκευή. Δυστυχώς όμως, ήταν αργά.


Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η στιγμή που βγάζουν το φέρετρο και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φώναζαν να καλέσουν ασθενοφόρο και κάποιοι άλλοι άγγιζαν τα άκρα της σχολιάζοντας πως είναι ζεστά.


Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της 9 με 11 ημέρες μετά την «κηδεία» της διότι άκουγαν κραυγές και χτυπήματα. Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν την έβγαλαν έξω απ’ το χώμα.


Είχε καταφέρει να βγάλει τα βαμβάκια από τα ρουθούνια της και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και στο μέτωπο, στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html




περιοδος χωρις κοκκινο αιμα
ενοικιασεις εξοπλισμου σκι στο μπανσκο

η γη απο το διαστημα βιντεο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
η γη απο το διαστημα βιντεο
η γη απο το διαστημα βιντεο

«Αυτή τη στιγμή, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας στον κορεατική χερσόνησο. Υπογραμμίζω τη λέξη ευκαιρία, είμαστε στα πρώτα στάδια της δουλειάς και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ακόμη άγνωστο», τόνισε ο Πομπέο.


ονειρο ητανε λειβαδιτης

«Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Τα μάτια μας είναι ορθάνοιχτα. Ήρθε η ώρα να το λύσουμε μια και καλή. Μια κακή συμφωνία δεν είναι επιλογή...Είμαστε δεσμευμένοι στην μόνιμη, επαληθεύσιμη, μη αναστρέψιμη διάλυση του προγράμματος της Βόρειας Κορέας εξοπλισμού με όπλα μαζικής καταστροφής και να το κάνουμε αυτό χωρίς καθυστέρηση», τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην τελετή ορκωμοσίας του στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ουάσιγκτον.



αλλαγη ζαμφορ

απεργιες δικηγορων 2016

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

Ερωτηθείς για το αν η πΓΔΜ έχει την υποστήριξη των χωρών της περιοχής στο θέμα της ονομασίας είπε:



Το ζήτημα αυτό είναι διμερές και πιστεύω ότι μόνο τα θετικά μηνύματα και η ενθάρρυνση από τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων μπορούν να αποτελέσουν σοβαρή συμβολή για την επίλυση αυτού του ευαίσθητου θέματος. Προσδοκώ την επίλυση του προβλήματος μέσω διαλόγου στο πλαίσιο του ΟΗΕ, μέσω του Μάθιου Νίμιτς. Αναμένω ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους ή τις αρχές του επόμενου θα υπάρξουν νέες ιδέες από το Νίμιτς για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Είμαι πεπεισμένος ότι το θετικό κλίμα που υπάρχει σε όλη την περιοχή, η θετική σχέση της "Μακεδονίας" με όλες τις χώρες της περιοχής, όπως και με την Ελλάδα, μπορούν να λειτουργήσουν μόνο προς όφελος της επίλυσης ενός τέτοιου ευαίσθητου προβλήματος.


απεργιες δικηγορων 2016


Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε στο Δυρράχιο και με την πρωθυπουργό της Σερβίας στον απόηχο της κρίσης Σκοπίων-Βελιγραδίου.



απεργιες δικηγορων 2016
ξενοδοχειο δημητρα πορο
χαρακτηριστικα παρθενου γυναικας
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

zara home ταπετσαρια

zara home ταπετσαρια

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών, ενώ άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα τους για την επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.


Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι είναι θέμα δημοκρατίας οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών να έχουν τα ίδια προνόμια με τους υπόλοιπους πολίτες. Για την υλοποίηση αυτής της δράσης που θα δώσει πρόσβαση σε μεγάλο μέρος των πολιτών των απομακρυσμένων νησιών στην ευρυζωνικότητα και γενικότερα την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι ήταν θέμα πολιτικής βούλησης, και όχι ζήτημα πόρων.


Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος συμμετέχει στην περιοδεία του υπουργού ΨΗΠΤΕ, συνομίλησε με κατοίκους για παράλληλες ακτοπλοϊκές και περιβαλλοντικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στα συγκεκριμένα νησιά και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «φέρνουν το αύριο σήμερα για τα νησιά μας».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

Σημειώνεται ότι τον υπουργό ΨΗΠΤΕ στην περιοδεία του συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας.


δυοσμος βραστος


zara home ταπετσαρια
altar of the brood modern
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

βιβλιο ευχων γενεθλιων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html
ζαχαρη καρυδας για μωρα
βιβλιο ευχων γενεθλιων

Είναι οι ασκήσεις που η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε «διεθνή στρατιωτική πρόκληση», όπως κάνει άλλωστε και κάθε χρόνο. Αποτέλεσαν δε, την αφορμή για την ακύρωση συνομιλιών με τη Νότια Κορέα, που ήταν προγραμματισμένες για τον Ιούνιο.


βιβλιο ευχων γενεθλιων

Η δήλωση αυτή ήταν το πρώτο «σημάδι» ότι κάτι δεν πάει καλά και πως ο δρόμος μέχρι τη Σύνοδο Τραμπ-Κιμ θα ήταν ταραχώδης.


μικροφωνα ηχογραφησης για pc

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν θα πραγματοποιηθεί αλλά λίγες ώρες αργότερα έκανε ένα βήμα πίσω και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι προετοιμασίες για τις συνομιλίες.


«Αχτίδα φωτός» αποτελεί και η σημερινή έκτακτη συνάντηση των δύο ηγετών Βόρειας και Νότιας Κορέας, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως με στόχο να διασωθεί η εν λόγω σύνοδος.


Οι στρατιωτικές ασκήσεις Max Thunder πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα και θεωρούνται αμυντικές. Στη Βόρεια Κορέα, όμως, όπου οι μνήμες των αμερικανικών βομβαρδισμών κατά τη διάρκεια του κορεατικού πολέμου παραμένουν νωπές, οι ασκήσεις αυτές συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση.


Τόσο οι αξιωματούχοι όσο και ο κόσμος θεωρούν ότι οι ασκήσεις αυτές αποτελούν μια επίδειξη ισχύος από πλευράς της Νότιας Κορέας αλλά και των ΗΠΑ.


Όπως αναφέρει το CNNi, στα μάτια τους αποτελούν απειλή εναντίον του κόσμου αλλά και κατά του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν.


Το CNNi ήταν ένα από τα ελάχιστα δίκτυα που είχαν πρόσβαση στις στρατιωτικές ασκήσεις και τράβηξαν πλάνα.




ανθ ημων η αγαπη

αναξ σημασια
ανθ ημων η αγαπη

«Η ΕΕ έχει ανάγκη το νότο προκριμένου να ενισχύσει τη συνοχή της και να βρει το κοινωνικό της πρόσωπο» συμπλήρωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, που δήλωσε επίσης ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της συνάντησης, η οποία απέδειξε όπως είπε, ότι ο ευρωπαϊκός νότος έχει μέλλον και προοπτική.


Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε ακόμα στον περιφερειακό ρόλο που έχουν οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου για την ειρήνη και την ασφάλεια, ενώ στάθηκε και στις συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της Συνόδου για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών της ΕΕ.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

«Αντίθετα», ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε:


-«η ΕΕ στο σύνολο της έχει ανάγκη τον ευρωπαϊκο Νότο προκειμένου να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή της, την ενότητα της και να ξαναβρεί το κοινωνικό της πρόσημο».


-«Η Ευρώπη έχει ανάγκη τον ευρωπαϊκό Νότο προκειμένου να προχωρήσει σε μια αποτελεσματική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης μέσα στα πλαίσια των ευρωπαϊκών αξιών».


- «Η Ευρώπη έχει ανάγκη τον ευρωπαϊκό Νότο για να ενισχύσει τον διεθνή και περιφερειακό της ρόλο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή».



Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι κατά τη σύνοδο συζήτησαν όλη τη γκάμα των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν την Ευρώπη και επισήμανε ιδιαίτερα ότι συμφώνησαν στην ανάγκη να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους ώστε η ΕΕ να ξαναγίνει ως ιδέα ένα όραμα που θα εμπνέει τους ευρωπαϊκούς λαούς, να προσπαθήσουν για μια καλύτερη Ευρώπη στο μέλλον και να ενισχύουν τις προσπάθειες για να υπερασπιστούν την κοινή αξία της αλληλεγγύης πάνω στην οποία οικοδομήθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.



Αλληλεγγύη μεταξύ όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, αλλά και αλληλεγγύη που θα πρέπει να ξεκινά από όλους εμάς που βρεθήκαμε σε αυτό το τραπέζι και θα ξαναβρεθούμε στη Μαδρίτη», τόνισε.


Σημείωσε ότι αυτό σημαίνει πως:


-Στηρίζουμε τις προσπάθειες των χωρών του Νότου για να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα και στα πλαίσια των ευρωπαϊκών αξιών την προσφυγική κρίση και τις μεταναστευτικές ροές.


-Στηρίζουμε τις προσπάθειες του Νίκου Αναστασιάδη για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος


-Στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των κρατών και κυβερνήσεων για να επαναφέρουν την ενίσχυση της απασχόλησης, την κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη στον ευρωπαϊκό Νότο που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί όσο κανείς άλλος από την οικονομική κρίση.


- Ως προς τη στήριξη που αφορά στη χώρα μας, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε: «Και θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη που αφορά και στην Ελλάδα στις προσπάθειες της να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού κεκτημένου και με σεβασμό στους κανόνες και τις αξίες που απορρέουν από τις δημοκρατικές αρχές και το Σύνταγμα της χώρας».



ανθ ημων η αγαπη
σουφλε γαλα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

διακοπες ιθακη τιμες

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά τις απογευματινές ώρες.


διακοπες ιθακη τιμες

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.


χρονική αντικατάσταση ειμί

Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά.


Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.


Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: στο Ιόνιο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα βόρεια.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




διακοπες ιθακη τιμες
συνδεση κλειδαριθμου οαεδ

καρκινος πρωκτου προγνωση

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
κολαν one size
καρκινος πρωκτου προγνωση

Την ίδια στιγμή ασκούνται πιέσεις σε Βερολίνο και ΔΝΤ προκειμένου να υπάρξει συμφωνία εγκαίρως για τα μακροπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους τα οποία θα επιτρέψουν στο Ταμείο να συμμετέχει στο πρόγραμμα.


Αγκάθι οι αξιώσεις που θέτει το Ταμείο σε σχέση με τα εργασιακά για τις οποίες καταβάλλονται προσπάθειες να μεταπειστεί με θέσπιση του ευρωπαϊκού κεκτημένου.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

συναντηση πουτιν κισινγκερ

Τα θετικά μηνύματα ήρθαν σήμερα τόσο από τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ όσο και από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί.


Ντάισελμπλουμ: Υπερβολικός ο στόχος του 3,5% του ΑΕΠ


Ο κ. Ντάισελμπλουμ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος . Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σημείωσε: «Θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα και θα βρούμε έναν ρεαλιστικό τρόπο» εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα υπάρξει συμφωνία, κυρίως στα εργασιακά.


Όσον αφορά το μεσοπρόθεσμο στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα στο 3,5% του ΑΕΠ, ο επικεφαλής του Eurogroup παραδέχτηκε ότι «το ΔΝΤ έχει κάποιο δίκιο όταν λέει ότι ο στόχος αυτός είναι υπερβολικός».


«Από τη μία το ΔΝΤ θεωρεί ότι είναι δύσκολο η Ελλάδα να διατηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα πρωτογενές πλεόνασμα στο 3,5% του ΑΕΠ και από την άλλη κάποιοι το θεωρούν απαραίτητο, δεδομένου ότι η Ελλάδα πρέπει να συμμορφωθεί με το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης», τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρόσθεσε: «Πρέπει να βρούμε ένα ρεαλιστικό τρόπο να προχωρήσουμε».


Όσον αφορά στη βιωσιμότητα του χρέους, υπογράμμισε ότι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) θα παρουσιάσει στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου τι μπορεί να γίνει με τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για να μειωθεί το κόστος των δανείων.


«Είμαι αρκετά αισιόδοξος», σημείωσε ο Γ. Ντάισελμπλουμ, υπενθυμίζοντας ότι το ΔΝΤ έχει συμφωνήσει ήδη από τον Μάιο ότι πριν από τα τέλη του έτους το θέμα θα πάει στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Καταλήγοντας είπε ότι συμφωνεί με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το «θετικό μομέντουμ» για να κάνουμε βήματα προόδου. «Να κάνουμε βήμα-βήμα την προσπάθεια», τόνισε ο Γ. Ντάισελμπλουμ και πρόσθεσε: «Κάποιοι θέλουν να πάνε γρήγορα, κάποιοι άλλοι έχουν στυλώσει τελείως τα πόδια, εγώ λέω ότι “θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα”».


Μοσκοβισί: Ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης των πλεονασμάτων μετά το 2018




καρκινος πρωκτου προγνωση

χιλιομετρικη αποσταση ηρακλειο χερσονησος

χιλιομετρικη αποσταση ηρακλειο χερσονησος
χιλιομετρικη αποσταση ηρακλειο χερσονησος
Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοείται 37χρονη έγκυος – Τα τελευταία της λόγια

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό 37χρονης εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου στην Κρήτη.


Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, συμμετέχουν σήμερα, Παρασκευή (11/05/2018) στις έρευνες για τον εντοπισμό της.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Πάω μία βόλτα στα Χανιά»

Ήταν 2 Μαίου όταν η γυναίκα, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, μίλησε με τη μητέρα της που ζει στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το ekriti, της είχε πει πως θα πήγαινε μία βόλτα με το σύντροφό της στα Χανιά.

Έκτοτε κάθε φορά που η μητέρα της την καλούσε στο τηλέφωνο, αυτό δείχνει πως είναι απενεργοποιημένο.

Το γεγονός μάλιστα, ότι η 37χρονη δεν πήγε για δουλειά στο εστιατόριο του Ρεθύμνου, στο οποίο εργαζόταν, ανάγκασε τη μητέρα της να έρθει στην Κρήτη και να ενημερώσει στην Αστυνομία, εκφράζοντας φόβους ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, καθώς όπως αναφέρει η επικοινωνία τους ήταν πολύ συχνή.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στην αγροτική περιοχή, στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, εκεί όπου εθεάθη τελευταία φορά.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, με γκρεμούς και χαράδρες, δυσχαιρένοντας το έργο των Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Θρακομακεδόνες, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα: Τρεις οικογενειακές τραγωδίες μέσα σε τρεις ημέρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Με σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις η Παρασκευή (pics)



αρχιερατικες μιτρες τιμες
θερμοκρασια τωρα μενιδι
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

διακόσμηση σαλονιού με τζακι

μεταπτυχιακο παντειο 2015

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι ο έλεγχος πραγματοποιείται δωρεάν είτε από αδειούχους ηλεκτρολόγους επιλογής των ιδιοκτητών των ακινήτων είτε από τους αδειούχους ηλεκτρολόγους που θέτει στη διάθεση του κοινού η Εταιρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Και για τον λόγο αυτό «εφιστά την προσοχή στους ιδιοκτήτες των ακινήτων στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να μην εξαπατηθούν από επιτήδειους, υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τους καταβάλλουν χρήματα για την πραγματοποίηση του ελέγχου και την έκδοση της σχετικής Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκατάστασης».


διακόσμηση σαλονιού με τζακι

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:


«Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με τη διαδικασία ελέγχου των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και σε συνέχεια της ενημέρωσης προς το κοινό, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει τα εξής:


Ο έλεγχος της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ είτε από αδειούχους ηλεκτρολόγους επιλογής των ιδιοκτητών των ακινήτων είτε από τους αδειούχους ηλεκτρολόγους που θέτει στη διάθεση του κοινού η Εταιρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).


Σε κάθε περίπτωση, οι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι προσκομίζουν στον ΔΕΔΔΗΕ την Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) που πιστοποιεί τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, ο οποίος και καλύπτει πλήρως το κόστος, από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 1 εκατ. ευρώ που του διέθεσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Ο ΔΕΔΔΗΕ λοιπόν εφιστά την προσοχή στους ιδιοκτήτες των ακινήτων στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να μην εξαπατηθούν από επιτήδειους, υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τους καταβάλλουν χρήματα για την πραγματοποίηση του ελέγχου και την έκδοση της σχετικής ΥΔΕ.


Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι των περιοχών Μάτι, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά αλλά και το Σαββατοκύριακο την κινητή μονάδα του ΔΕΔΔΗΕ η οποία βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Ramada Attica Riviera στο Μάτι ή να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή 214 214 2000, προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα για τον έλεγχο της εσωτερικής ηλεκτρικής τους εγκατάστασης».



διακόσμηση σαλονιού με τζακι
σπιτι του παραμυθιου
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

μερακι σπιτικο

μπομπονιερα βαπτισης μικρος πριγκιπας

Μεταξύ των υποψηφίων που εξέτασε ο Τραμπ, ο 64χρονος Πάουελ θεωρείται η ασφαλής επιλογή, καθώς είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής σταδιακής αύξησης των επιτοκίων που ακολούθησε η Γέλεν από τα τέλη του 2015, σχολιάζουν αμερικανικά δίκτυα. Σηματοδoτεί, επομένως, μια αλλαγή, αλλά παράλληλα και τη συνέχεια μίας σταθερής νομισματικής πολιτικής. Ο Πάουελ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Fed από το 2012, με απόφαση του τότε Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.


Η θητεία που είχε σε υψηλές θέσεις στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα ήταν τα βασικά προσόντα του, τα οποία εκτιμήθηκαν για να αναλάβει το τιμόνι της ισχυρότερης κεντρικής τράπεζας του κόσμου, αφού προηγουμένως η υποψηφιότητά του εγκριθεί από τη Γερουσία. Ο Πάουελ έχει διανύσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στην επενδυτική τράπεζα Read & Co κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80 και αργότερα, από το 1997 έως το 2005, στη μεγάλη εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών Carlyle Group, της οποίας ήταν εταίρος και ιδρυτής του Industrial Group. Από το 1990 έως το 1993 εργάσθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, επί προεδρίας του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, και το 1992 έγινε υφυπουργός Οικονομικών. Τα προσόντα αυτά, όπως και το ότι θεωρείται ρεαλιστής και προσγειωμένος και έχει μετριοπαθή στάση στη νομισματική πολιτική, μέτρησαν προφανώς πολύ περισσότερο από το ότι θα είναι ο πρώτος επικεφαλής της Fed από τη δεκαετία του 1970 που δεν έχει σπουδάσει οικονομικά, αλλά νομικά και πολιτικές επιστήμες.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

2017 11 03T014915Z 1864555480 RC1EA9BD05C0 RTRMADP 3 GLOBAL MARKETS


μερακι σπιτικο

REUTERS/Carlos Barria


μεριμνα ποντιων κυριων γηροκομειο

Γεννημένος στην Ουάσινγκτον, ο Πάουελ είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Του αρέσει να παίζει γκολφ και να πηγαίνει με ποδήλατο στη δουλειά του. Η μακροχρόνια ενασχόλησή του στον ιδιωτικό τομέα, τον έχει κάνει ένα από τα πλουσιότερα μέλη της Fed. Με βάση τη φορολογική δήλωση του 2016, η περιουσία του ανέρχεται σε 55 εκατ. δολάρια. Το γεγονός ότι έχει μεγάλη περιουσία είναι, άλλωστε, ένα κοινό χαρακτηριστικό πολλών στελεχών που έχει επιλέξει ο πρόεδρος Τραμπ.


Από τη Γέλεν έως τον 'Αλαν Γκρίνσπαν, που ξεκίνησε τη θητεία του το 1987, όλοι οι επικεφαλής της Fed είχαν διδακτορικό τίτλο στα Οικονομικά. Η Fed απασχολεί περισσότερους από 300 οικονομολόγους με διδακτορικό τίτλους και ο Πάουελ θα μπορούσε να στηριχθεί στις γνώσεις τους περισσότερο από ό, τι οι άλλοι πρόεδροι - αν και αυτό μένει να φανεί στην πράξη. Θα μπορούσε, αντίστοιχα, να επηρεαστεί περισσότερο από τα επιχειρήματα που διατυπώνουν τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Fed.


2017 11 03T051130Z 1028811806 RC1324A79900 RTRMADP 3 USA TRUMP FED


REUTERS/Carlos Barria


Η επιλογή του σπάει μια ακόμα παράδοση των τελευταίων δεκαετιών, καθώς οι επικεφαλής της Fed προτείνονταν και για μία ή περισσότερες ακόμη θητείες από άλλους Αμερικανούς προέδρους. Ο προηγούμενος πρόεδρος, ο Μπεν Μπερνάνκι, είχε διοριστεί από τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο και προτάθηκε εκ νέου από τον Ομπάμα. Ο 'Αλαν Γκρίνσπαν διορίσθηκε από τον Ρήγκαν και τη θητεία του ανανέωσαν οι τρεις επόμενοι πρόεδροι, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.


Ο Τραμπ είχε επικρίνει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του την Γέλεν - την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Fed - ότι καθυστέρησε να αυξήσει τα επιτόκια, δημιουργώντας κινδύνους δημιουργίας «φουσκών» στην αμερικανική οικονομία. Μετεκλογικά, όμως, άλλαξε άποψη και είχε δηλώσει ότι θα εξέταζε μία δεύτερη θητεία της, αλλά και ότι στη Fed «θα ήθελες να αφήσεις την προσωπική σου σφραγίδα».


2017 11 02T193849Z 684624823 HP1EDB21IKO21 RTRMADP 3 USA TRUMP FED


REUTERS/Carlos Barria




μερακι σπιτικο

παλερμο κιεβο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρεται και σε λεπτομέρειες της συμφωνίας επικαλούμενη «αξιόπιστες ελληνικές πηγές». Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στη συμφωνία υπάρχουν προβλέψεις για εκκλησιαστικά ζητήματα, θέματα γλώσσας και ζητήματα ταυτότητας τόσο των Σκοπιανών όσο και των Ελλήνων Μακεδόνων.


παλερμο κιεβο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το όνομα θα αναφέρεται στα σλαβικά, αγγλικά, ελληνικά και αλβανικά.



εκάτης 11 πλατεία κυψέλης


Όνομα:


Република Нова Македонија(мк-кир) –
Republika Nova Makedonija(mk-lat) –
Republic of New Macedonia(eng) –
Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας(gr) –
Dimokratia tis Nea Makedonia(gr-lat)
Συντομογραφία:


Нова Македонија - Nova Makedonija(mk),
New Macedonia(eng),
Νέα Μακεδονία(gr).
Γλώσσα:


Σύγχρονη μακεδονική γλώσσα,
Sovremen Makedonski jazik(мк),
MODERN Macedonian/Makedonski(eng),
Σλαβομακεδονική γλώσσα - Slavomakedoniki glossa(gr).
Εθνικότητα - Ιθαγένεια:


Μακεδονική, νεομακεδονική
- Македонско / New Macedonian.
Εκκλησία:


Ορθόδοξη Εκκλησία της Νέας Μακεδονίας.
Нова Македонска Православна Црква – Охридска Архиепископија(мк),
New Macedonian Orthodox Church – Ohrid Archbishopric(eng),
Ορθόδοξη Εκκλησία της Νέα Μακεδονίας - Αρχιεπισκοπή της Οχρίδας(gr).


Ταυτότητα: Δεν υπόκειται σε διαπραγματεύσεις της συμφωνίας και θα είναι:


Μακεδονική - και για τους Έλληνες ‘Σλαβομακεδονική’.
Македонец/Македонка/Македонци(мк),
Ethnic Macedonian/Ethnic Macedonians(eng),
Σλαβομακεδόνες/Slavomakedones(gr).


Ταυτότητα των Μακεδόνων της Ελλάδας:


Μακεδόνες της Ελλάδας (για τους Σλάβους και διεθνείς), Μακεδόνες (για Έλληνες)
Η ταυτότητα των Ελλήνων Μακεδόνων που προσδιορίζονται ως περιφέρεια:
Грчки македон / Грчки македони (мк),
Greek Macedon/Greek Macedons (eng),
Μακεδονική / Μακεδονικό - Μακεδόνες / Makedones(gr).
Το δημοσίευμα του ‘InfoShqip.com’ αναφέρει ότι το έγγραφο δεν είναι επίσημο και ότι ελήφθη από ελληνικές πηγές.




Στην Αθήνα ο Οσμανί


Αποστάσεις από ένα πιθανό δημοψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ παίρνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας, αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα, Μπούγιαρ Οσμάνι, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.


Το θέμα με ένα πιθανό δημοψήφισμα στην πΓΔΜ σχετικά με την πρόταση που θα μπορούσε να προωθηθεί στο ζήτημα της ονομασίας δεν πρέπει να τίθεται επιτακτικά στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας, ούτε να αποτελέσει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της πΓΔΜ ο Μπούγιαρ Οσμάνι, ο οποίος προέρχεται από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάδειξη του θέματος ενός πιθανού δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ θα μπορούσε να επιβαρύνει τη διαπραγματευτική διαδικασία για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.


Σημειώνεται ότι και ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του, σε συνέντευξή του τη Δευτέρα στον ANT1, είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι «θα υπάρξει λύση και θα είναι καλή».


Επιπλέον, ο υπουργός μίλησε εκ νέου για σύνθετη ονομασία με ενιαία χρήση για την πΓΔΜ, ενώ τόνισε ότι οι «γείτονές μας γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ενταχθούν σε διεθνείς οργανισμούς, στο ΝΑΤΟ, χωρίς λύση».


Παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας καταλογίζοντάς της ανικανότητα να επιλύσει το πρόβλημα.


«Είμαστε μια κυβέρνηση που τολμάμε και θα λύσουμε το πρόβλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «τολμούμε να λάβουμε ιστορικές ευθύνες» εφόσον «υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά».


«Έχουμε καταλήξει στο υπουργικό συμβούλιο στις επιλογές μας, σε συζήτηση που θα έχουμε με τους επίσημους από τη γείτονα χώρα. Δεν νομίζω ότι πρέπει τώρα να αρχίσουμε τη συζήτηση του ενός ή του άλλου ονόματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ερωτηθείς αν η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ομόθυμα τοποθετημένη γύρω από αυτό το ζήτημα, ο υπουργός Εξωτερικών διαμήνυσε ότι «η κυβέρνηση αυτό που πρέπει να κάνει είναι να εξασφαλίσει την ορθολογική και δίκαιη λύση του ονοματολογικού», εξηγώντας ότι «σε κάθε κυβέρνηση δικαιούνται να υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες, και υποχρέωση της κυβέρνησης είναι και να βρίσκει λύσεις στο εσωτερικό της και να εξασφαλίζει την πλειοψηφία στη Βουλή, προκειμένου να υλοποιηθεί η πολιτική της».


Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Νίκος Κοτζιάς ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ.



παλερμο κιεβο
δεν ταιριαζετε σου λεω στα σερβικα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

εσωζετο αρχαια

εσωζετο αρχαια

Η άτυχη γυναίκα, όπως η ίδια είχε ενημερώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία την οικογένειά της, ότι είχε δεχθεί επίθεση από άγρια αδέσποτα σκυλιά. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.


Αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση από κλιμάκια της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό της. Τελικά η σορός της εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση, στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

αγια ζωνη σιδηροκαστρο

εσωζετο αρχαια

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, το σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση και τα όλα τα σημάδια έδειχναν ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα, πιθανότατα από λύκους και τσακάλια.


Η Σίλια Χόλινγκγουορθ, είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια. Είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.



απλο ηλεκτρονικο εισιτηριο
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

στρατονομια αθηνα ρουφ

παυση υποκαταστηματοσ
στρατονομια αθηνα ρουφ
Πανελλήνιες 2018 - Στρατιωτικές σχολές: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών εισαγωγής

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Δείτε μέχρι πότε μπορούν οι υποψήφιοι των στρατιωτικών σχολών να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά.


Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 10 Μαΐου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε επίσης: Πανελλήνιες 2018: Οι αλλαγές, τα πεδία και το νέο σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha. mil.gr.

Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα! Εμπλοκή με τις γαλλικές φρεγάτες και τον εκσυγχρονισμό των F-16

Τρόμος από το νέο μυστικό υπερόπλο της Τουρκίας: Φονικό... σαλάχι αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο!



στρατονομια αθηνα ρουφ
γ1.2 η κατανομή των ανθρώπων στη γη
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

δευτερη μερα χριστουγεννων αργια

πως να κρυψω μια ντουλαπα

Με αφορμή τις εξελίξεις στην Ευρώπη και το ερώτημα ως προς τις σχέσεις ριζοσπαστικής Αριστεράς και Σοσιαλδημοκρατίας σε άρθρο του στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, ο κ. Δραγασάκης, υπογραμμίζει ότι «το θέμα δεν είναι η προσχώρηση του ενός στις θέσεις του άλλου, αλλά η διαμόρφωση πεδίων συνεργασίας, χώρων διαλόγου και κοινής δράσης. Αυτό, εκτός των άλλων, προϋποθέτει σαφή οριοθέτηση απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και ανάληψη πρωτοβουλιών για τη συγκρότηση ενός μεγάλου προοδευτικού συνασπισμού, ικανού να δώσει συλλογική και αλληλέγγυα απάντηση στο σύγχρονο κοινωνικό πρόβλημα και στην κρίση της Ευρώπης».

«Στο πλαίσιο αυτό, αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι εξελίξεις στον λεγόμενο χώρο της "Κεντροαριστεράς" στη χώρα μας» υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και προσθέτει «ανεξάρτητα από την έκβαση των συγκεκριμένων σχεδιασμών, εκείνο που τελικά κρίνεται είναι αν αυτός ο πολιτικός χώρος θα συνδράμει και θα συμμετάσχει στη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου που θα αναλάβει την ευθύνη της ανασυγκρότησης της χώρας και τη θεμελίωση της μεταμνημονιακής Ελλάδας σε νέες βάσεις ή θα καταντήσει ένα ακολούθημα της Δεξιάς, εξέλιξη που - με μαθηματική ακρίβεια - θα οδηγήσει στον μαρασμό, αν όχι και στον αφανισμό του».

Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «από την ίδρυσή του, θεώρησε ότι η έξοδος από την κρίση και η ανασυγκρότηση της χώρας θα είναι αποτελέσματα ενός συνασπισμού ευρύτερων κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων. Στη βάση αυτής της αντίληψης ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον αριστερό κεντρικό πυρήνα μιας προοδευτικής συσπείρωσης, το σημείο αναφοράς μιας συμπαράταξης προοδευτικών δυνάμεων, με στόχο την υλοποίηση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση, σε πλήρη αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις».

«Οι δυνάμεις που επενδύουν σε μια τυφλή αντι-ΣΥΡΙΖΑ εμμονή διατρέχουν τον κίνδυνο του ετεροκαθορισμού και της αυτοπαγίδευσης που αυτός συνεπάγεται. Η άποψη, για παράδειγμα, ότι θα ψηφίζουν στη Βουλή όχι με βάση την άποψή τους, αλλά με βάση τι θα μπορούσε να βλάψει την κυβέρνηση, η ακύρωση, δηλαδή, του ρόλου της Βουλής, αλλά και η δική τους αυτοακύρωση, κάνει ήδη ορατά τα αδιέξοδα» τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης και καταλήγει υποστηρίζοντας ότι «στις συνθήκες που διαμόρφωσε η κρίση, οι κοινωνικές ανάγκες που θα ήθελαν να εκφράσουν πολιτικοί σχηματισμοί του "Κέντρου" και της "Κεντροαριστεράς" είναι εξ αντικειμένου "αριστερόστροφες". Αναδεικνύουν γι’ αυτό πεδία συνεννόησης και συνεργασίας που μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για προοδευτικές συγκλίσεις».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

δευτερη μερα χριστουγεννων αργια



https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html



δευτερη μερα χριστουγεννων αργια
αθηναιου παοκ

προβλεψεισ ποδοσφαιρου

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
ριζοτο με σολωμο και κρεμα γαλακτος

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας σήμερα ξανάρχισε τις υποσχέσεις



https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

μανωλης αναγνωστακης ειστε υπερ η κατα

προβλεψεισ ποδοσφαιρου

Αφού ο κ. Τσίπρας χθες αποπειράθηκε να παρουσιάσει τον Παράδεισο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ξανάρχισε τις υποσχέσεις, δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.


«Διαβεβαιώνει ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, ενώ έχει υπογράψει μνημόνιο ως το 2060 και έχει εκχωρήσει για 99 χρόνια την δημόσια περιουσία.


Η κοροϊδία συνεχίζεται, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» αναφέρει ο κ. Χρηστίδης.



Ποτάμι: Νέα συνθήματα, ίδια νοοτροπία



«Αφού στον κ. Τσίπρα τελείωσαν οι υποσχέσεις για επαναδιαπραγματεύσεις, μείωση χρέους και κακοί Ευρωπαίοι, άρχισε να χρησιμοποιεί νέες λέξεις γι’ αυτόν, όπως επιχειρηματικότητα, επενδύσεις, καινοτομία. Αντιλαμβάνεται αυτές τις έννοιες ως συνθήματα. Την ίδια ώρα που μιλάει για επιχειρηματικότητα και επενδύσεις, κορυφαίοι υπουργοί του βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές στις μεγάλες επενδύσεις και δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις», σχολιάζει το Ποτάμι για την συνέντευξη.


«Μιλά για «διορθώσεις» και υπόσχεται παροχές και ελαφρύνσεις το 2019, όταν όλοι γνωρίζουν ότι θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα, τα οποία έχει ήδη ψηφίσει. Θέλει όμως να συνεχίσει το εμπόριο ελπίδας, το οποίο τον έφερε στην εξουσία. Εσχάτως υιοθέτησε το προφίλ του σοσιαλδημοκράτη, ενώ συγκυβερνά αγκαλιά με την ακροδεξιά. Όσο και αν προσπαθεί να πείσει ότι άλλαξε, παραμένει ο ίδιος Τσίπρας», καταλήγει.


Λεβέντης: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τα ωραία λόγια και τις παχιές κουβέντες



Κριτική τον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην ΔΕΘ άσκησε ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στον Σκάι.


"Συνεχίζει τα ωραία λόγια, τις παχιές κουβέντες, όπως και πριν από ένα χρόνο. Είπε ότι η κυβέρνησή του έκανε και δίκαια πράγματα, δεν είπε όμως πόσα άδικα έχει κάνει και σίγουρα είναι πολλά, όπως κόψιμο συντάξεων, ΕΚΑΣ, συντάξεις χηρείας και πολλά άλλα" σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ακόμη ότι "ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης μπορούν μόνοι τους να οδηγήσουν την χώρα προς την έξοδο από τα μνημόνια. Η χώρα χρειάζεται μια συμπόρευση από 3-4 κόμματα για να μπορέσει να γυρίσει σελίδα. Φυσικά, κάποιοι, όπως η ΝΔ ονειρεύονται αυτοδυναμίες, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα το χρωστάει στην κ. Γεννηματά που ψήφισε το μπόνους των 50 εδρών".


Τέλος μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις δήλωσε «Η Ένωση Κεντρώων θα χαλάσει τα σχέδια κάποιων και το ποσοστό της, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έλαβε τον Σεπτέμβριο του 2015. Παίζεται σκληρά το παιχνίδι του δικομματισμού από όλα τα ΜΜΕ, όμως όσο οι αριθμοί μας δίνουν εκτός Βουλής, τόσο μεγαλώνει στην κοινωνία η αντίδραση και η αγανάκτηση, η οποία θα αποτυπωθεί στην κάλπη».




προβλεψεισ ποδοσφαιρου

εργα οδοποιιας public

δερματινα σανδαλια καθαρισμος

Από αυτές τις πυρκαγιές οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, ωστόσο οι πυρκαγιές στην Αττική ήταν ολέθριες παρά την άμεση και μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

εργα οδοποιιας public

Όπως είπε η κ. Μαλλίρη, οι ριπές του ανέμου έφταναν τα 9 Μποφόρ και σε συνδυασμό με την ταχύτητα εξάπλωσης της πυρκαγιάς, ειδικά στην Αν. Αττική, οδήγησαν σε αστραπιαία επέκταση στον οικιστικό ιστό με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής να μην προλάβουν να διαφύγουν, ενώ βρίσκονταν λίγα μέτρα από την θάλασσα ή μέσα στα αυτοκίνητά τους.


Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εξής πυρκαγιές:


- Στην Κινέτα, όπου η φωτιά ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από την περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη. Στο συμβάν επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 74 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ συντρέχουν 4 εθελοντικά οχήματα, 20 υδροφόρες και 6 μηχανήματα από την Περιφέρεια Αττικής, τους δήμους Μεγαρέων, Λουτρακιού, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Από τις Ένοπλες Δυνάμεις συντρέχουν τρία μηχανήματα έργου, ενώ από αέρος επιχειρούν 5 ελικόπτερα.


- Στην Καλλιτεχνούπολη όπου επιχειρούν 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά οχήματα με 25 εθελοντές, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συντρέχουν τρία Καναντέρ και δύο ελικόπτερα.


- Στο Ζεμενό Κιάτου Κορινθίας όπου επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.


- Στη θέση Μετόχι Βρυσσών στα Χανιά Κρήτης, όπου επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 27 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, ενώ στην πυρκαγιά στον Πλατιανιά Χανίων επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα ελικόπτερο.


- Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά χθες το βράδυο στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο.


- Τέλος, στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στην περιοχή Χλωμό επίσης του δήμου Λοκρών Φθιώτιδας επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.


Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές στη θέση Πανόραμα Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής, στο Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, στα Ίσθμια Λουτρακίου, και στη Λευκίμμη Σουφλίου στον Έβρο.


Φωτιά Αττική: Αυξάνεται ο δραματικός απολογισμός



εργα οδοποιιας public
διατηρηση κιλων μετα απο διαιτα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

παιχνίδια κουτσό

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html
παιχνίδια κουτσό
παιχνίδια κουτσό

Όπως δήλωσε ο Γκεόργκι Μπορισένκο, επικεφαλής της υπηρεσίας του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών που είναι αρμόδια για τη Βόρεια Αμερική σε συνέντευξή του στο Sputnik, ο Πούτιν είναι διατεθειμένος να συναντηθεί με τον Τραμπ αν ο Λευκός Οίκος ενδιαφέρεται να συνεχίσει τον διάλογο σε υψηλό επίπεδο.


«Σίγουρα είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις για όλο το εύρος τον διμερών μας σχέσεων με την Ουάσινγκτον. Αν η αμερικανική πλευρά ενδιαφέρεται να συνεχίσει τον διάλογο, και ο πρόεδρος Τραμπ φαίνεται να έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον, θα δούμε πότε και πώς μπορεί να γίνει», εξήγησε ο Μπορισένκο.


λιτσα πατερα νεα σεληνη

Απαντώντας στην ερώτηση αν οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι στη διάρκεια των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι είναι πιθανό να υπάρξει τότε μια επαφή, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει σχετικό αίτημα από τις ΗΠΑ.


Τραμπ και Πούτιν είχαν μια πρώτη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου.



νυχια γαλλικο 2018
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

Sunday, April 28, 2019

θου βου ολοκληρη ταινια

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html
θου βου ολοκληρη ταινια

Η Τράπεζα της Αγγλίας, η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την άνοδο του πληθωρισμού η οποία τροφοδοτείται από το Brexit, αναμένεται στην σημερινή μηνιαία συνεδρία της να αυξήσει το βασικό της επιτόκιο, για πρώτη φορά από το 2007.


Οι υπεύθυνοι για τη χάραξη της νομισματικής πολιτικής της (Κεντρικής) Τράπεζας της Αγγλίας αναμένεται να ψηφίσουν για αύξηση του βασικού επιτοκίου της κεντρικής τράπεζας στο 0,50%, από το ιστορικό χαμηλό επίπεδο του 0,25%, αντικατοπτρίζοντας έτσι τις αυστηρότερες νομισματικές πολιτικές στις ΗΠΑ και την Ευρωζώνη.

Η Τράπεζα της Αγγλίας είχε μειώσει το κόστος δανεισμού στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης και μετά το 2008, ενώ τώρα εξετάζει την σταδιακή σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής για την καταπολέμηση του πληθωρισμού που υπερβαίνει κατά πολύ το στόχο της κεντρικής τράπεζας, το 2,0%.



αρχοντικο της ευανθιας

θου βου ολοκληρη ταινια




πιστοποιηση ψεκαστικων μηχανηματων

καφε πετρινο βλαστη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html
καφε πετρινο βλαστη
καφε πετρινο βλαστη

«Είναι θέμα αρχής ενταγμένης στο σύστημα αξιών της ΔΕΗ η επιβράβευση των συνεπών πελατών, οι οποίοι, σε αντίθεση με άλλους, συντηρούν την ευρωστία της Επιχείρησης και δικαιολογημένα, χωρίς την έκπτωση, θα διακατέχονται από το αίσθημα της αδικίας», προσθέτει ο κ. Παναγιωτάκης, μιλώντας στο «Βήμα».


Σε ερώτηση δε για αυξήσεις στα τιμολόγια, ο επικεφαλής της επιχείρησης τονίζει τα εξής: «Η σημερινή Διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία είναι και αρμόδια για την τιμολογιακή πολιτική, δεν υιοθετεί αυτήν την άποψη, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνθήκες της αγοράς.


Βεβαίως προκύπτουν ως γνωστόν επιβαρύνσεις από εξωγενείς παράγοντες, όπως η ραγδαία αύξηση των δικαιωμάτων CO2 ή η κάλυψη των ελλειμμάτων του Ειδικού Λογαριασμού των ΑΠΕ (ΕΛΑΠΕ), μη ελεγχόμενου από την Επιχείρηση, οι οποίοι και συνεκτιμώνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2016 μέχρι και το 2018 (εκτίμηση) η ΔΕΗ επιβαρύνθηκε με πλέον του 1 δισ. από εξωγενείς παράγοντες (ΕΛΑΠΕ, ΝΟΜΕ, ενεργειακή κρίση 2017 κ. λπ.)».


Ο πρόεδρος της ΔΕΗ αναφέρει ακόμη τα εξής:


-Η Επιχείρηση, μετά και την αναχρηματόδοτηση με πολύ ικανοποιητικούς όρους του κοινοπρακτικού δανείου του 1,2 δισ., ακόμη και χωρίς τις δράσεις του Business Plan, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ρευστότητας τα επόμενα 2-3 χρόνια. Θα τηρεί ικανοποιητικά τις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της και θα διαθέτει όλα τα απαιτούμενα κεφάλαια για το φιλόδοξο επενδυτικό της πρόγραμμα, για έργα ΑΠΕ, Δικτύου Διανομής, Πτολεμαΐδας V κ. λπ.


-Η ΔΕΗ έχει λάβει άδεια προμήθειας φυσικού αερίου, στην αγορά του οποίου θα δραστηριοποιηθεί ενεργά από το νέο έτος.


Επιπλέον, η ΔΕΗ θα ενεργοποιηθεί συστηματικά προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ενεργειακής αποδοτικότητας.


- Η ΕΕ δεν έχει αποκλείσει τη χορήγηση Αποδεικτικών Διαθεσιμότητας Ισχύος στις λιγνιτικές μονάδες και περιμένει τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς.


- Τα δημοσιεύματα περί μείωσης του προσωπικού στο 50% δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Δεν χρειάζεται και δεν προβλέπεται εθελουσία έξοδος προσωπικού. Η ροή των συνταξιοδοτήσεων θα είναι αρκετή. Επιπλέον ένα μέρος των εργαζομένων θα απασχοληθεί στις νέες δραστηριότητες. Αντίθετα, χρειάζονται νέοι εργαζόμενοι σε νευραλγικές θέσεις, που σήμερα είναι υποστελεχωμένες, καθώς και για βελτίωση της ηλικιακής κατανομής του προσωπικού, του οποίου ο μέσος όρος ηλικίας είναι περίπου 50 έτη.


- Χωρίς αμφιβολία χρειάζεται μείωση του μισθολογικού κόστους. Αυτό θα γίνει με μέτρα εξορθολογισμού πρωτίστως της οργάνωσης και των διαδικασιών, καθώς και με την ανανέωση του προσωπικού.



ονειρο ρουχα
λυσανδρος σπυρου
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

μενελαος λουντεμης λυσσα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
καλημερα αστεια στατους
μενελαος λουντεμης λυσσα

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι νέα παράτυπη ναυτική οδηγία (Navtex) που εξέδωσε η Τουρκία περιλαμβάνει τμήματα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών ξεκαθάρισε πως η πολιτική των ΗΠΑ δεν έχει αλλάξει για το συγκεκριμένο θέμα.


Όπως τόνισε, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να προχωρήσει στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων που βρίσκονται εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Υπό αυτό το πρίσμα, στηρίζουν τον ισομερή καταμερισμό των ενεργειακών κοιτασμάτων μεταξύ των δύο κοινοτήτων του νησιού που, όπως υποστηρίζουν, μπορεί να επιτευχθεί «στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».


«Η πολιτική των ΗΠΑ για την ΑΟΖ της Κύπρου είναι μακροχρόνια και δεν έχει αλλάξει: οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναπτύξει τους πόρους της στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να μοιράζονται ισομερώς μεταξύ των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης. Αποθαρρύνουμε κάθε ενέργεια ή ρητορική που αυξάνει τις εντάσεις στην περιοχή», σημείωσε ο αξιωματούχος.



μενελαος λουντεμης λυσσα
γρηγορη αναπτυξη γενιων
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

συμφερει το υγραεριο στο αμαξι

σερχαν

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, στη μεγαλύτερη αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων (κατά 64 εκατ. ευρώ ή 13,2%) από αυτή των ταξιδιωτικών πληρωμών (κατά 24 εκατ. ευρώ ή 5,9%). Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2018 έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2017 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της εισερχόμενης κίνησης μη κατοίκων ταξιδιωτών κατά 12,4% και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 2 ευρώ ή 0,7% (Ιανουάριος-Μάρτιος 2018: 301 ευρώ, Ιανουάριος-Μάρτιος 2017: 299 ευρώ).


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 2,2% παρουσίασε η δαπάνη ανά διανυκτέρευση (Ιανουάριος-Μάρτιος 2018: 55 ευρώ, Ιανουάριος-Μάρτιος 2017: 54 ευρώ), ενώ η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε στις 5,4 διανυκτερεύσεις, μειωμένη κατά 1,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 (Ιανουάριος-Μάρτιος 2017: 5,5 διανυκτερεύσεις). Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2018 παρουσίασε αύξηση κατά 10,7% και διαμορφώθηκε στις 10.026 χιλ. διανυκτερεύσεις (Ιανουάριος-Μάρτιος 2017: 9.057 διανυκτερεύσεις).


Ταξιδιωτικές εισπράξεις


Πιο αναλυτικά οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κυρίως λόγω των κατοίκων των χωρών της ΕΕ-28 κατά 22,0%, φθάνοντας τα 326 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισπράξεις αυτές αντιπροσωπεύουν το 58,8% του συνόλου. Οι εισπράξεις από τους κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκαν κατά 3,5%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 221εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 217 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 20,6%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 109 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 24,9%.


συμφερει το υγραεριο στο αμαξι

συμφερει το υγραεριο στο αμαξι

Όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 35,7% και διαμορφώθηκαν στα 78 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 17,4% και διαμορφώθηκαν στα 17 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης αυξήθηκαν κατά 24,0% και διαμορφώθηκαν στα 42 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, μείωση κατά 34,1% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 9 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ σημείωσαν πτώση κατά 33,6% και διαμορφώθηκαν στα 35 εκατ. ευρώ.


Αναφορικά με την κατανομή της ταξιδιωτικής δαπάνης μη κατοίκων στην Ελλάδα ανά λόγο ταξιδιού, ο κύριος όγκος των εισπράξεων σχετίζεται με ταξίδια για προσωπικούς λόγους, των οποίων το μερίδιο στο σύνολο των δαπανών ανήλθε σε 74,7% την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2018, έναντι 72,3% την αντίστοιχη περίοδο του 2017, παρουσιάζοντας αύξηση στις εισπράξεις κατά 17,0%. Εντός της κατηγορίας των ταξιδιών για προσωπικούς λόγους, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο σύνολο των δαπανών έχουν τα ταξίδια αναψυχής (Ιανουάριος-Μάρτιος 2018: 44,0%, Ιανουάριος-Μάρτιος 2017: 43,1%), των οποίων οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 15,5% και διαμορφώθηκαν στα 244 εκατ. ευρώ. Τα ταξίδια για επίσκεψη σε συγγενείς/οικογένεια αντιστοιχούν στο 17,5% του συνόλου και παρουσίασαν αύξηση στις εισπράξεις τους κατά 26,7%. Μείωση κατά 19,8% παρουσίασαν τα ταξίδια για λόγους υγείας και οι συναφείς εισπράξεις διαμορφώθηκαν στα 9 εκατ. ευρώ. Τέλος, οι εισπράξεις από ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους εμφάνισαν αύξηση κατά 3,2%, μειώνοντας όμως τη συμμετοχή τους στο σύνολο των εισπράξεων (Ιανουάριος-Μάρτιος 2018: 25,3%, Ιανουάριος-Μάρτιος 2017: 27,7%).



διορισμος γεωπονων

angelika dusk ραδιο αρβυλα

ελληνικη σημαια μεσιστια

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την απόφαση έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, αλλά και «τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια».


Εξάλλου, η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 11 το πρωί στη Βουλή.


συμφωνια του ποτσνταμ

Η πλήρης ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

angelika dusk ραδιο αρβυλα

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α. Δ.Ε. Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ. Ο.Ε. και της Ο. Λ.Μ. Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα:


angelika dusk ραδιο αρβυλα

"την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση", που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α. Δ.Ε. Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή».



https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

royal orchid bangalore

Στην ετήσια έκθεση του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κόσμο για το 2017, που δόθηκε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατηγόρησε τη Βόρεια Κορέα για μια σειρά παραβιάσεων τις οποίες εγκρίνει η κυβέρνηση.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

ο βασιλιας των λιονταριων 2 υποθεση

Επικαλούμενο εξωδικαστικές εκτελέσεις έπειτα από βασανιστήρια, περνώντας από την καταστολή των αντιφρονούντων και φτάνοντας σε απαγωγές στο εξωτερικό, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάνει λόγο «για κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


royal orchid bangalore

royal orchid bangalore

Χθες το βράδυ, καταγγέλλοντας μια «έντονα δυσφημιστική» έκθεση για τη Βόρεια Κορέα, η Πιονγκγιάνγκ απάντησε παρουσιάζοντας τις ΗΠΑ ως «εστία» παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κουλτούρα των όπλων της οποίας είναι «σαν καρκίνος».




αποσταση ρεθυμνο μπαλι
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

καπέλα παναμά

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 7-8 και στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.


μαρκος πολυκατοικια

καπέλα παναμά

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

Αττική


καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 10 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 08 έως 11 βαθμούς Κέλσιου.


Ζάκυνθος


καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 και από το απόγευμα 9 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 12 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στα θαλάσσια - παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά χιονοπτώσεις, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 06 έως 12 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



καπέλα παναμά
αστυνομικο τμημα αχαρνων τηλ

μαξιλαροθήκες ικεα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
υστερόγραφο σ αγαπώ ταινία

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε να κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου φαίνεται πως αργεί λίγο ακόμη, με τις αρχές να περιμένουν να περάσει εορταστική περίοδος, δίνοντας έτσι λίγο περισσότερο χρόνο στο επιβατικό κοινό να εξοικειωθεί με τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.


Όπως σημείωσε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό την περασμένη εβδομάδα, το κλείσιμο των μπαρών στους σταθμούς θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος Ιανουαρίου.


Μέχρι στιγμής οι μπάρες έχουν κατέβει στους σταθμούς του μετρό Άγιος Αντώνιος, Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας, Άγιος Δημήτριος και Αιγάλεω. Με βάση το χρονοδιάγραμμα οι πύλες στους υπόλοιπους σταθμούς θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακά, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


μαξιλαροθήκες ικεα

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο εφαρμόζεται από τα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο φαίνεται πως είναι αρκετοί ακόμη οι επιβάτες εκείνοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του κατά την επιβίβασή τους στα μέσα μεταφοράς, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που χρειάζονται βοήθεια και με τους αυτόματους πωλητές όπου μπορούν να αποκτήσουν το «μαγικό χαρτάκι».


Για τον λόγο αυτό ο ΟΑΣΑ πραγματοποιεί ευρεία ενημερωτική εκστρατεία για τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.


Με ιδία μέσα του Οργανισμού έχουν ολοκληρωθεί:



  • Προβολή ενημερωτικού υλικού σε οθόνες προβολής αποβαθρών και συρμών μετρό (γραμμές 1,2,3), σε οθόνες προβολής εντός των συρμών τραμ και σε οθόνες τηλεματικής σε λεωφορεία-τρόλεϊ.

  • Εξήντα τρεις προωθητικές αφίσες σε πάνελς μετρό (γραμμές 2,3), 48 προωθητικές αφίσες σε πάνελς ηλεκτρικού, 22 προωθητικές αφίσες σε πάνελς τραμ, 18 αυτοκόλλητες πινακίδες σε μετώπες μετρό (γραμμές 2,3) και 1.100 προωθητικές αφίσες σε λεωφορεία-τρόλεϊ.

  • Έχει εκτυπωθεί και διανεμηθεί πολύπτυχο ενημερωτικό έντυπο για τη χρήση και τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους κυριότερους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ και σε επιλεγμένα σημεία της ΟΣΥ.

  • Έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητες πινακίδες σε 300 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης/επαναφόρτισης καρτών/εισιτηρίων, αναφορικά με τις δυνατότητες χρήσης του εξοπλισμού λειτουργίας και αυτοκόλλητες πινακίδες σε 10.000 επικυρωτικά λεωφορείων-τρόλεϊ.

  • Ηχητικά μηνύματα σε σταθμούς της ΣΤΑΣΥ και σε στάσεις και οθόνες τηλεματικής.

  • Εφοδιασμός 700 σημείων περιπτέρων λιανικής πώλησης με προφορτισμένα πακέτα εισιτηρίων 10+1 και 5 (κανονικής και μειωμένης τιμής), με ειδική σήμανση ως προς την εν λόγω πώληση.


Πληροφορίες θέλουν τον ΟΑΣΑ να επιστρατεύει ακόμη και ιδιώτες, οι οποίοι θα βρίσκονται στους σταθμούς και θα είναι επιφορτισμένοι με την παροχή ενημέρωσης στο επιβατικό κοινό για την έκδοση και την επικύρωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.



μαξιλαροθήκες ικεα
all about the bass mp3
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

ματι και παθησεις

Νομικοί κύκλοι βλέπουν ότι και φέτος οι αιτήσεις αποποίησης κληρονομιών θα κινηθούν στα επίπεδα του 2017 και ίσως παραπάνω, με τους ειδικούς να μιλούν για ένα συνεχώς αυξανόμενο κύμα πολιτών, που σπεύδουν να πετάξουν από πάνω τους ακίνητα και περιουσίες, αφού δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.


Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι φόροι μαζί με τα χρέη που θα πρέπει να πληρώσουν υπερβαίνουν ακόμη και την αξία της περιουσίας που κληρονομούν. Για τον λόγο αυτόν επιλέγουν να την αφήσουν στο κράτος προκειμένου να μην κληρονομήσουν μαζί με την περιουσία τα χρέη των συγγενών τους αλλά και να μη βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή φόρων που αδυνατούν να πληρώσουν για ακίνητα τα οποία δύσκολα θα μπορέσουν να πουλήσουν


ματι και παθησεις

Είναι ενδεικτικό πως το Ειρηνοδικείο Αθηνών δέχθηκε 10.083 αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς τους τελευταίους 8 μήνες ενώ το 2017 είχαν υποβληθεί συνολικά 14.075. Στη Θεσσαλονίκη οι αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς έχουν ήδη φθάσει τις 5.600, στην Πάτρα 1.452, στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου 1.583 και στο Μαρούσι 1.242. Την τελευταία τριετία το κύμα αποποίησης κληρονομιών έχει εξελιχθεί σε τσουνάμι.


Από 41.386 αιτήσεις που είχαν υποβληθεί το 2014 στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, το 2017 βρεθήκαμε στις 130.000, ήτοι σε μια αύξηση της τάξεως του 214%.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

go with the flow di giovanni allevi

Το 2015 τα δικαστήρια δέχθηκαν 45.628 αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς και το 2016 έφθασαν τις 54.422 ενώ από το 2013 μέχρι σήμερα ο αριθμός των φορολογουμένων που αρνούνται να κληρονομήσουν ακίνητα έχει σχεδόν πενταπλασιαστεί.



ματι και παθησεις
αρμονια αε
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

α τοπικο φθιωτιδας βαθμολογια

χωριάτικη σαλάτα θερμίδες
α τοπικο φθιωτιδας βαθμολογια
α τοπικο φθιωτιδας βαθμολογια

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος νίκησε το Λαύριο με 72-71 κι έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.


Νωρίτερα, η Κύμη «λύγισε» τα Τρίκαλα με 72-63 και πλέον πλησιάζει ακόμα περισσότερο τα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πολύ κοντά στον υποβιβασμό τους και μαθηματικά.


Μονόλογος ήταν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς οι γηπεδούχοι διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 92-63 και πλέον η ομάδα της Πελοποννήσου κινδυνεύει με υποβιβασμό.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

στρατιωτικη θητεια και αγροτικο

Πολύ σημαντικό το ροζ φύλλο αγώνα που πήρε ο ΓΛ Φάρος επί του Κολοσσού Ρόδου με 79-77, χάρη σε τρίποντο του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ λίγο πριν το φινάλε.


Δείτε τη βαθμολογία στην παρακάτω εικόνα:


vathm



https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

γραφεται η κολονοσκοπηση

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
η μεγαλη ρεμουλα 1989
γραφεται η κολονοσκοπηση

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο σερίφης της περιοχής, έκανε γνωστό ότι ο ένοπλος αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το όπλο του, λίγο μετά την πολύνεκρη επίθεση στην εκκλησία.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του δράστη της επίθεσης και δύο πολιτών, οι οποίοι είχαν όπλα στην κατοχή τους.


«Υπήρξε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον ένοπλο και δύο πολίτες κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι ο θάνατός του προήλθε από αυτοτραυματισμό από το όπλο του», τόνισε ο σερίφης.


Αυτή είναι η χειρότερη «σφαγή» που έχει διαπραχθεί ποτέ στη συγκεκριμένη Πολιτεία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της, και σε ένα από τα πιο πολύνεκρα τέτοια επεισόδια της πρόσφατης ιστορίας των ΗΠΑ.


Η νέα σφαγή καταγράφηκε μόλις πέντε εβδομάδες έπειτα από εκείνη στο Λας Βέγκας, που είχε 58 νεκρούς—την πιο πολύνεκρη στην πρόσφατη αμερικανική ιστορία—κι αναζωπυρώνει για άλλη μια φορά τον διάλογο για το ζήτημα της οπλοκατοχής στη χώρα.


Οπλοκατοχή, ένα θέμα που διχάζει τις ΗΠΑ, ξανά στο επίκεντρο με φόντο το Λας Βέγκας


Περί τις 11:20 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα, 19:20 ώρα Ελλάδας), ένας «λευκός άνδρας είκοσι ως τριάντα ετών», «ντυμένος στα μαύρα», εφοδιασμένος με τουφέκι εφόδου, μπήκε στην Πρώτη Εκκλησία Βαπτιστών του Σάδερλαντ Σπρινγκς, μιας αγροτικής κοινότητας στο Τέξας, κι άνοιξε πυρ, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.


Συνέχιζε να σκοτώνει τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία ώσπου ένας κάτοικος του έριξε με καραμπίνα. Ο δράστης άφησε να πέσει το τουφέκι του και τράπηκε σε φυγή. Βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν πολλά ακόμη όπλα. Τα θύματά του ήταν από 5 ως 72 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία.


Ανάμεσα στους νεκρούς είναι η 14χρονη κόρη του πάστορα της εκκλησίας, ανέφερε η οικογένεια του ιερωμένου σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Ο πάστορας απουσίαζε την ώρα που διαπράχθηκε η επίθεση.


Αν και οι Αρχές υποστηρίζουν ότι τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα σε αυτό το στάδιο τα αμερικανικά ΜΜΕ που επικαλέστηκαν πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, σημειώνουν ότι ο δράστης είναι ο Ντέβιν Πάτρικ Κέλι, ένας 26χρονος πρώην στρατιωτικός ο οποίος αποτάχθηκε από την Πολεμική Αεροπορία αφού πέρασε από στρατοδικείο το 2014. Ο Κέλι ζούσε στην περιφέρεια του Σαν Αντόνιο, μια από τις μεγαλουπόλεις του Τέξας, περίπου πενήντα χιλιόμετρα από το Σάδερλαντ Σπρινγκς.


2017 11 06T031610Z 406968897 RC1867411710 RTRMADP 3 TEXAS SHOOTING
Πηγή:REUTERS/Mohammad Khursheed


Η σελίδα του Κέλι στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχει διαγραφεί, αλλά αποθηκευμένες εικόνες από το προφίλ του σε αυτόν τον εικονίζουν να ποζάρει με δυο μικρά παιδιά. Άλλη μια φωτογραφία τον εικονίζει να κρατάει ένα τουφέκι εφόδου με τη λεζάντα «είναι μια κακιά σκύλα», που έγραψε ο ίδιος, αναφερόμενος στο όπλο.



γραφεται η κολονοσκοπηση
σουβλατζιδικα πατρας

το γκιωνη μου μεσα

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
γρήγορα κ εύκολα ορεκτικά
το γκιωνη μου μεσα

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας βλέπουμε τον ληστή με περίσσια αυτοπεποίθηση, να πήδα γρήγορα το μηχάνημα εισόδου, ξεπερνώντας τη ρεσεψιονίστ η οποία φώναζε για βοήθεια.


λαμψη ναουσα

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφυγε τρέχοντας, καθώς τον πήραν στο κυνήγι αθλητές του Ζίου Ζίτσου που έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html




το γκιωνη μου μεσα

boss security μαρουσι

Εκκλησία: Είμαστε δίπλα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Τη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανουπόλεως και προς τις οικογένειές τους, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.


boss security μαρουσι

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος εύχεται και προσεύχεται για τη σύντομη απελευθέρωσή τους.


μαγειρικα σκευη απο χυτοσιδηρο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, στη σημερινή δεύτερη συνεδρία της για τον μήνα Μάρτιο, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, συζητήθηκαν και άλλα θέματα.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

baseball κανονες

Αναλυτικότερα, κατά τη σημερινή συνεδρία, σύμφωνα με το ανακοινωθέν:

«Η ΔΙΣ ενημερώθηκε από την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος για την εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης του Τόμου των Πρακτικών του Ε' Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821, για τις προετοιμασίες του Ζ' Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821 και περί των προτάσεών της για τις εκδηλώσεις, κατά το έτος 2021, του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ακολούθως, ενέκρινε νέες Ιερές Ακολουθίες και το αίτημα της Διευθύνσεως του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας περί ανακηρύξεως του Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, ως Εφόρου και Προστάτου της Προεδρικής Φρουράς.

Τέλος, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος κατήρτισε τον Συμπληρωματικό Πίνακα υποψηφίων κληρικών προς εγγραφή στον Κατάλογο των προς Αρχιερατείαν εκλογίμων και ασχολήθηκε με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



boss security μαρουσι
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html